0

annic photo diary3,5 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic meemaakt én wat er op ILFN HQ in het World Fashion Centre allemaal gebeurt? Bekijk dan elke donderdag haar photo diary!

Deze week stond deels in het teken van de lente! De meiden van ILFN HQshopten voor een nieuwe voorjaarsgarderobe en de zonnebrillen werden tevoorschijn gehaald. Redacteur Michelle ging met redacteur Jasmijn naar de lancering van Rihanna’s collectie voor River Island en daar moest natuurlijk een report van gemaakt worden. Ik ging langs bij styliste Dyanne Beekman, mixte werk en plezier bij topkapper Jeffrey Janssen en ik ging eten met Wild FM DJ’s Anthony & Dyantha om gezellig bij te kletsen!

Bekijk dit en nog veel meer in mijn diary hieronder!

Editor assistant Yael ontving vorige week vol trots haar eerste pakketje op ILFN HQ!

Vormgever Marijn's nieuwe iPhone case met kattenoortjes van ModeMusthaves.com. Ze maakte een foto van een foto; dit gaf een grappig effect. (Klik op de foto om het hoesje te shoppen!)

Zaterdagochtend deed Marijn mee aan een hardloopwedstrijd door de bossen. Helaas heeft ze niet gewonnen, maar ze vond het wel erg leuk om te doen! Volgend jaar een nieuwe kans. ;-)

Het favoriete parfum van Michelle

Het favoriete parfum van redacteur Michelle, de zomereditie van Viktor & Rolf's Flowerbomb, was op en is nu nog niet verkrijgbaar in de winkels. Daarom is dit nu haar nieuwe favoriete parfum!

Redacteur Jasmijn heeft van het weekend lekker geshopt met deze flamingo trui van H&M als resultaat. Love it!

Redacteur Jasmijn ging lekker lunchen afgelopen weekend in Utrecht. De lente is aangebroken dus de zonnebril kan weer op.

Omdat vormgever Marijn 's morgens vaak in de file staat, doet ze haar make-up op in de auto. De bijrijdersstoel gebruikt ze als make-up tafel. (Don't try this at home... or on the road ;-))

Een ochtend ritueeltje van redacteur Jasmijn op ILFN HQ; Glowing Green Smoothie, Groene Thee en Prada

Deze week had ik een afspraak bij Dyanne Beekman om leuke nieuwe plannen te bespreken! Toen ik een glaasje water kreeg werd dit zo gebracht! Hoe leuk?!

Editor assistant Yael is blij met haar nieuwe Céline shirt!

Love this quote!

Vormgever Marijn is alle prachtige producten van Sephora eens goed aan het bekijken, of bekijkt ze gewoon zichzelf in het spiegeltje? ;-)

Yael is hard aan het werk om haar to do lijstje nog af te krijgen voor het einde van de dag.

Zoals je misschien in de photo diary van Josh hebt gelezen is ze nu in China. Ik kreeg 's morgens vroeg een smsje dat ze ons linnen tasje mee had naar China! Haha!

Dit was maandagavond het uitzicht voordat we naar huis gingen! Dat is weer eens wat anders dan het uitzicht dat we de laatste maanden gewend zijn; donker, wolken en regen.

Soms moet je zaken en plezier met elkaar combineren! Ik was deze week bij topkapper Jeffrey Janssen voor een heerlijk masker van Shu Uemura, een knip beurt en om een heel leuk idee te bespreken voor een nieuwe samenwerking! #tobecontinued

Mijn haar is zacht, heeft volume en voelt heerlijk aan!

Dinsdagochtend ging redacteur Michelle aan de slag met de foto's voor het report van de lancering van Rihanna voor River Island. Klik op deze foto om het report te bekijken!

Redacteur Michelle is hard aan het werk, maar geniet wel van een lekker theetje! Gisteren werd het assortiment smaakjes flink aangevuld! Als je nog een tip qua thee smaakjes hebt... Let us know in een reactie onder dit artikel!

Vele van jullie weten dat ik elke werkdag in de ochtend rond half tien te horen ben bij WILD FM. Dinsdagavond ging ik gezellig met DJ's Anthony en Dyantha eten in Amsterdam om bij te kletsen!

Je maakt nog steeds kans op een JOSH V outfit ter waarde van 300 euro! Klik op de foto om mee te doen en maak kans op deze geweldige prijs!

Ook hebben we op Instagram een hele grote winactie lopen! Volg ILFN en de stappen op deze banner en wie weet win jij dit pakket!

Tot volgende week!

Love, Annic

PS: Volg je mij al op Twitter en op Instagram? Mijn Username is: AnnicILFN!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties