0

We kennen natuurlijk allemaal pr-lady Samantha uit Sex And The City. Maar wil je weten wat er allemaal gebeurt bij een pr-bureau? Glamorous pr-bureau So PR laat het ons iedere week in foto’s zien!

Deze week waren er weer lekker wat feestjes, waaronder de Televizier Ring. Daarnaast werd er wat spannends besproken. En hadden we erge zin in een showroom make-over.

Wat een gezelligheid Bastiaan van Schaik en Roy komen So shoppen, onze So Chelsey staat als de ultieme showroom host klaar om ze te helpen

Judy Frijling had wel een wel heel erg knuffelig cadeau voor de So girls Een Angeli Dolci beer met een warmtekruik erin Heerlijk voor in de winter

So Leonore en actrice Jennifer Hoffman in Unielle Couture bij Avro's Televizier Ring

So Thijs en manager Pien Buseman op weg naar Avro's Televizier Ring

Ook BNN's Zaraya Groenhart zag er waanzinnig uit in Unielle Couture

En on top zag tv-darling Nicolette van Dam er eveneens adembenemend in haar schitterende Unielle Couture dress

De welbesproken look van actrice Jennifer Hoffman in Unielle Couture werd zelfs besproken bij SBS Shownieuws!

So Sunny is helemaal verliefd op het gloednieuwe brand magazine van Citizens of Humanity. Come have a look!

Stylist Pythia Tarenskeen en So Bradley zijn helemaal happy met hun nieuwe ColorSwitch iPhone knuckelcases!

The lovely actrice Cynthia Abma straalde tijdens Koffietijd in haar gorgeous goosecraft jacket & So O. tee!

So Sunny was uitgenodigd voor de ADE12 Borrel in de Duif. De 2 grote sterren daar waren DJ Paul Oakenfold en DJ Pete Tong... die maar al te graag met haar op de foto wilden!

We zijn hard bezig voor de So PR press days om de showroom een frisse look en feel te geven... Om te beginnen met Miss O.'s privecollectie inspiratieboeken! Gelukkig zijn het er niet zoveel, hahaha

So Laura & Miss O gingen langs bij Tramontana voor een superinspiratieve meeting! Ondertussen even lekker lunchen met Head of Design Ellen

Naast lekker eten, werd er flink wat spannends besproken met Tramontana's Jannie en Ellen

So Arjen & Miss O. hadden zin in een showroom remake... Eerlijk is eerlijk ze zijn een topteam. Zo maak je van een saaie tafel iets met karakter!

En een Open Dagen prepweek staat synoniem voor overwerken...Maar vergis je niet, want zelfs om 23 uur 's avonds kunnen So Laura & So Bradley nog steeds heel blij lachen.

Klussen met kijkers deel 16...So Arjen & Miss O. zijn niet te stoppen! Hoe vinden jullie onze nieuwe So Love It wand? Begint er op te lijken toch?!

Volg SO PR ook op Twitter!

www.sopr.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties