0

3,5 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic meemaakt én wat er op ILFN HQ in het World Fashion Centre allemaal gebeurt? Bekijk dan elke donderdag haar photo diary!

Jullie hebben het even zonder moeten doen, maar mijn diary is terug van weggeweest! Afgelopen week bezochten we natuurlijk Amsterdam Fashion Week, namen we het kantoor onder handen én hadden we natuurlijk de vergadering. De week daarvoor was ik naar Dubai voor een vakantie en uiteraard had ik wat cadeautjes mee voor de ILFN meiden. Wat er nog meer is gebeurd? Bekijk snel mijn geheel vernieuwde diary hieronder!

Ik was de 2de week van januari heerlijk op vakantie naar Dubai. En ook daar sloeg ik de vrijmibo niet over. ;-)

In Dubai kun je geweldig shoppen in mega grote Malls. Deze ketting en trui zijn van Forever 21. Like it?

Elle Style Awards met Anouk van Creampr

Vorige week dinsdag was ILFN's nieuwe fashion editor Jasmijn (R) naar de Elle Style Awards. Hier staat ze op de foto met Anouk van Cream PR (L).

yael i love fashion news

Yaël is de nieuwe stagiaire van I Love Fashion News en zal ons helpen bij heel veel verschillende werkzaamheden, zoals do-it-yourselfs (hoe leuk!?).

cadeau elise annic dubai

Ik kwam vorige week maandag terug van mijn vakantie uit Dubai en kon het niet laten om even een leuk cadeautje voor de meiden mee te nemen; nagellakjes van Topshop (dat hebben ze ook in Dubai ;-))!

yael nagellakjes

Yael had nog wel een potje nodig zo te zien ;)... Spaar ze allemaal!

We zijn nog steeds verliefd op ons uitzicht van ILFN HQ! We zitten in het World Fashion Centre de op een na hoogste verdieping. Ik zeg WAUW!

canon camera i love fashion news

Sinds kort hebben we deze fijne camera van Canon te leen. Klein maar reuze fijn. Het toestel maakt haarscherpe foto, is lekker klein en heeft een handig touch screen. TIP!

ilfn fashion quote donderdag

Afgelopen donderdag plaatsten we deze leuke quote op Instagram. Wil jij ook elke dag beginnen met een fashion quote? Volg ons dan op Instagram! Username: ILFN.

We plaatsen nu ook elke dag een foto op ons ILFN Instagram account van één van ons met een detail van onze outfit. Deze outfit is van onze vormgever Marijn!

spijkers en spijkers afw

'Baby doll, you need some rock n roll' was het motto van Spijkers en Spijkers tijdens de AFW. ILFN's editors Michelle en Jasmijn bezochten de show.

Waar wij verslaafd aan zijn op ILFN HQ? Aan het drankje Carpe Diem!

Vrijdagmiddag humor

Vrijdagmiddag humor samen met de meiden van ModeMusthaves.com

De jurk die iedereen in tranen bracht van Edwin Oudshoorn

Afgelopen vrijdagavond bezochten ILFN's editors Michelle en Jasmijn de show van Edwin Oudshoorn. Dit is de jurk die iedereen tot tranen bracht.

jasmijn visitekaartjes

Bij ILFN hebben we twee Jasmijn's; ééntje voor marketing & sales en één voor de redactie. De eerste werkt al een tijd bij ons, maar kon maandagochtend haar nieuwe visitekaartjes ophalen. Hiep hoi!

Outfit van onze vormgever Marijn! #WELOVEKENZO

jasmijn bloemen

Wij hebben ook (bijna) altijd bloemen op kantoor staan. Deze bos lelies haalde marketing & sales Jasmijn maandagochtend.

vergadering

Elke maandag, na de lunch, hebben we een vergadering. Iedereen komt altijd met leuke ideeën zodat we I Love Fashion News nog beter en leuker kunnen maken!

ILFN Quotes

ILFN's vormgever Marijn houdt zich altijd bezig met de quotes.

Iedere avond is het raak om acht uur. Dan zit ILFN's editor Michelle achter de buis gekluisterd voor Sex And The City. Al tig keer gezien natuurlijk, maar het blijft leuk!

We gaan ILFN HQ binnenkort een restyling geven. Dit is een deel van ons moodboard!

opruiming

Dinsdag was het tijd voor de grote opruiming; ik ging samen met Yael (L) ons 'hok' opruimen en uitspitten.

quote high heels

Helaas was er gisteren nogal wat kritiek op deze fashion quote... We bedoelen hiermee natuurlijk dat je niet jouw beste outfit uit de kast moet halen voor iemand die het niet waard is (je hoeft je niet helemaal op te doffen voor iemand die het niet waard is) en NIET dat iemand met ietwat 'vollere' kuiten het niet verdient om hakken te dragen. Wij hadden het helemaal niet door dat de kuiten van de linker dame wat voller was, totdat jullie het opmerkten.

michelle parijs

ILFN's Michelle vertrekt vandaag per Thalys naar Parijs en hoopt al haar spulletjes mee te kunnen nemen in deze ienieminie koffer. Een uitdaging!

Do-It-Yourself! Nieuwsgierig hoe je onze laptop clutch personalized? Klik op deze foto!

Tot volgende week!

Love, Annic

PS: Volg je mij al op Twitter en op Instagram? Mijn Username is: AnnicILFN!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties