0

We kennen natuurlijk allemaal pr-lady Samantha uit Sex And The City. Maar wil je weten wat er allemaal gebeurt bij een pr-bureau? Glamorous pr-bureau So PR laat het ons iedere week in foto’s zien!

Deze week stond geheel in het teken van Sinterklaas. De So Pietjes gingen langs bij een aantal redacties en het team werd verwend met So Chocoletters!

Bekijk alle foto’s hieronder!

Vuurwerk is mega gevaarlijk voor je ogen, vorig jaar tijdens Oud en Nieuw werden 21 ogen blind! Daphne Deckers nam het initiatief om een Vuurwerkbrilcampagne te starten. Want wie wil nou zijn ogen verliezen... Niemand toch?

Vuurwerk is mega gevaarlijk voor je ogen, vorig jaar tijdens Oud en Nieuw werden 21 ogen blind! Daphne Deckers nam het initiatief om een Vuurwerkbrilcampagne te starten. Want wie wil nou zijn ogen verliezen... Niemand toch?

De bril werd op feestelijke wijze gelanceerd, Daphne was dan ook druk met interviews geven aan de pers, uiteraard met een vuurwerkbril op!

So Leonore had een leuke meeting in de showroom van Karma of Charme, alwaar zij superleuke plannen voor komend jaar besproken..Hou Karma of Charme in de gaten!

De So Beauty Pietjes gingen langs een aantal redacties om pakjes uit te delen!

Wie van onze stagiares is dit mooie beauty pietje?

Ze hebben er zin in!

De Pietjes houden van make-uppen. Het zijn niet voor niets beauty pietjes!

Wat zit er in die fabulous pink ICI PARIS XL cadeautjes zakken?

Cadeautje van de beauty pietjes van ICI PARIS XL!

Op de beautyredactie van Glamour werden ook pakjes uitgedeeld

ICI PARIS XL beautypietjes houden van poseren

Een heerlijke stol van de So Sint

De So Sint had heerlijke lekkernijen voor het So Team

De So Sint had voor het hele team cadeautjes en een heerlijke So Chocoletter

So Mike is heel erg verdrietig dat de M uitverkocht is... dan maar een omgekeerde W

So Leonore kreeg alvast een Kerstcadeau van Miss Roberta! So lovely voor de feestdagen!

Benieuwd naar wat een PR bureau allemaal doet? SO PR laat het je weten!

The fabulous life of So PR

Een vraag die we vaak krijgen over ons werk is; Wat is PR nou precies? Is het bij So PR net als bij de populaire MTV serie “The Hills”?

Het werken in de PR is in 1 woord; FABULOUS!

Onze prachtige showroom is een walhalla voor elke modefashionista, met fijne merken als Tom Ford eyewear, Wrangler, Ilse Jacobsen, LaDress , Brandmeester’s koffie en nog veel meer.

Voor de merken die in onze showroom hangen proberen wij zoveel mogelijk free publicity te genereren. Het schrijven van persberichten, kleding uitleen, veel netwerken, fotoshoots, modeshows doen we dagelijks en zo werkt So PR samen met het merk naar waar het allemaal om draait: publiciteit!

We gaan naar de leukste events en hebben daarnaast veel contact met BN’ers, stylisten en de mensen op de redactie bij magazines of websites. Al deze modemensen samen zorgen dat de topmerken die wij hier in de showroom hebben te zien zijn op televisie, in magazines en online.

Werken bij een PR bureau is hectisch op een leuke manier; teksten schrijven, bellen, creatieve meetings, veel netwerken, leuke events bedenken: eigenlijk lijkt het inderdaad een beetje op “The Hills”, alleen dan wel op z’n So PR Nederlands!

Volg SO PR ook op Twitter!

www.sopr.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties