0

Amsterdam – We kennen natuurlijk allemaal pr-lady Samantha uit Sex And The City. Maar wil je weten wat er allemaal gebeurt bij een pr-bureau? Glamorous pr-bureau So PR laat het ons iedere vrijdag in foto’s zien!

Afgelopen week organiseerden wij een wijnproeverij bij de reactie van de Sp!ts, kwam GTST’s Cynthia Abma op bezoek om te shoppen, namen we afscheid van onze grafisch designer So Mandy en kwamen er weer nieuwe collecties binnen. So leuk!

Bekijk alle foto’s hieronder.

Male Model Matt test onze Bandidos Ice... Zijn reactie? Wow, dat drinkt lekker weg!

Bij hotspot Bar Italia staan ze te trappelen om onze Union Radler Grapefruit te testen! Mercedes zet ze na een hug met onze So Sunny gelijk koud! Cheers!

Best chic, een Ceasar Salad met extra kip & extra kaas heet tegenwoordig in het WFC Fashion Cafe gewoon een Ceasar So PR!

En ook het heerlijke Westerliefde is erg enthousiast over onze Union Radler. Special delivery girls So Sunny & Miss Ip pakken na al dat gesjouw met kratten nog even snel het zonnetje op het geweldige terras

Nog even wennen, in positieve zin, maar hoe leuk is het om onze It's a Radler barstands te zien staan bij het gezellige Golden Brown?

Couture Sport, het nieuwe thema van Shoeby.. We love it!

De redactie van Sp!its had een wijnproeverij gewonnen van p&f wineries. Wat een heerlijk weer om dit buiten te doen!

En daar hoorde ook lekkere hapjes bij. Wij vonden dit überleuke geitenkaasje in de vorm van een hart zo lief!

Oh zo lekker!! En ja, de uitleg was ook nog heel interessant

En na de proeverij was dit het resulaat...

Onze So Mandy weet wel hoe ze haar nieuwe Citizens of Humanity flower print moet stylen.

Na 4 jaar is het tijd om weer je vleugels uit te slaan... Onze Grafisch Designer So Mandy gaat freelance werken en nam afscheid.

Hmm... ze trakteerde op heerlijke hapjes met zalm!

Miss O. genoot van een innig knuffelmoment met Ripley de Beardie... maar of zij daar ook van genoot...?

En ook Sparrow, Mandy's grote liefde was voor het laatst in de showroom. So Faye wilde geen afscheid nemen!

So Intern Aimee komt ons team versterken de aankomende vijf maanden. Welkom!!

GTST's Cynthia Abma ging met onze So Thijs shoppen voor een leuke outfit om te dragen tijdens het GTST event aanstaand weekend.

Al dat leuks! What to pick!?

De nieuwe collectie van Rinascimento is binnen! Uiteraard mag de flowerprint niet ontbreken

Sinds de lancering van onze So Choco lijn speuren we alle magazines af op leuke feitjes over chocolade!

Onze eigen So Love It webshop al gezien? Je kunt er unique finds vinden zoals deze 'lovely lingerie bag'!

Met Union Radler trakteerden we de Ladies Brunch op een proefmoment. Wat een fabulous combo!

Oh jee, is het een echte appel? Of eerder een Karel Appel? De So verse fruitmand van deze week was in ieder geval bijzonder artistiek te noemen...

*oops* Ook de redactie van Talkies Magazine heeft een nieuwe verslaving dankzij So Choco!.

So Arjen was helemaal blij toen hij bleek dat Kaiser Chiefs frontman Ricky Wilson in een cool Wrangler denim jacket de Olympische Spelen stijlvol afsloot

Het zal jullie niet verbazen...onze Miss O. heeft weer iets spannends in petto! Wat oh wat gaat zij doen met haar 'Miss O. says So' quotes? Dat verklappen wij jullie binnenkort!

Trots waren we al, maar wie had dat durven te dromen? Onze nieuwe website had binnen de eerste twee dagen al het onvoorstelbare aantal van 99.958 hits bereikt! Daar werden zelfs wij een beetje stil van...

Benieuwd naar wat een PR bureau allemaal doet? SO PR laat het je weten!

The fabulous life of So PR

Een vraag die we vaak krijgen over ons werk is; Wat is PR nou precies? Is het bij So PR net als bij de populaire MTV serie “The Hills”?

Het werken in de PR is in 1 woord; FABULOUS!

Onze prachtige showroom is een walhalla voor elke modefashionista, met fijne merken als Tom Ford eyewear, Wrangler, Ilse Jacobsen, LaDress , Brandmeester’s koffie en nog veel meer.

Voor de merken die in onze showroom hangen proberen wij zoveel mogelijk free publicity te genereren. Het schrijven van persberichten, kleding uitleen, veel netwerken, fotoshoots, modeshows doen we dagelijks en zo werkt So PR samen met het merk naar waar het allemaal om draait: publiciteit!

We gaan naar de leukste events en hebben daarnaast veel contact met BN’ers, stylisten en de mensen op de redactie bij magazines of websites. Al deze modemensen samen zorgen dat de topmerken die wij hier in de showroom hebben te zien zijn op televisie, in magazines en online.

Werken bij een PR bureau is hectisch op een leuke manier; teksten schrijven, bellen, creatieve meetings, veel netwerken, leuke events bedenken: eigenlijk lijkt het inderdaad een beetje op “The Hills”, alleen dan wel op z’n So PR Nederlands!

Volg SO PR ook op Twitter!

www.sopr.nl

(Tekst en beeld: SO PR)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties