0

It-girl, model, reality ster en nu ook ontwerper: Josh kan het allemaal! Deze beauty met brains geeft je iedere woensdag een kijkje in haar turbulente, maar super leuke leven.

Deze week had ik wederom twee verjaardagen en heb ik heerlijk rondgevaren over Hollandse wateren. Daarnaast ging ik met mijn BFF Annegeert naar de show van RAAK in mijn nieuwe PAPARAZZI jurk van JOSH V en had ik met de Modemeisjes een chique lunch van La Prairie ter ere van een nieuw product.

Kijken jullie mee?

Gezellig lunchen met de Modemeisjes ter ere van de nieuwe Caviar producten van La Prairie, gehost door 'by John'

Dit is hem dan! De nieuwe Skin Caviar Liquid Lift twv € 400,-!

Wij kunnen wel wat eeuwige jeugd gebruiken, hoor! #lekkersmeren #LaPrairie

Bestellen in restaurants met Tamaar duurt altijd eeuwen en zorgt altijd voor plaatsvervangende schaamte (I want tomato-soup, without tomatos!), op aandringen van haar medemodemeisjes maakte Tamara dit kaartje, met haar honderd 'allergie-issues'...

En dit was de fantastisch goed gevulde goodiebag met de Skin Caviar Liquid Lift en de Creme Caviar erin! La Prairie belooft hiermee voor mij de eeuwige jeugd. Ik kan niet wachten!

Ik draag bijna nooit oorbellen, dus dit eiste een fotomomentje! De oorbellen zijn van My-Jewellery.com, die verkopen te gekke items!

In het nieuwe huis van mijn zusje Lien en haar jarige vriend Leen vierden wij ook nog een klein beetje mijn zus Loes' en mijn zwager Bas' hun verjaardag. Een hoop jarigen in september!

Alle jarige jobjes bij elkaar, mijn zwagers Bas en Leen en mijn oudste zus Loes. Happy Bdays!

Lekker dagje varen met mijn zus Lenn en haar vriend Bas. Love it!!

Even dacht ik dat ik op een jacht in St Tropez lag… Tot ik mijn ogen open deed en deze molen zag. Nederland is soms, heel soms, ook best mooi.

Girls just wanna have fun!

Zoals het echte zusjes betaamt, vlocht mijn zus mijn haar… Het resultaat was een fashionable vissegraat of course!

Samen met Annegeert naar de show van Raak, supergezellig uitje! Ik draag een jurk uit mijn nieuwe PAPARAZZI Collection en Agje draagt een top uit mijn eerste (!!) collectie!

Supermooi cadeautje gekregen van een lieve vriendin - Fashionable and meaningful!

Tot volgende week!

XOXO Josh

www.joshv.com

PS: Volg mij ook op Twitter voor meer mode-avonturen!

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties