0

3,5 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic meemaakt én wat er op ILFN HQ in het World Fashion Centre allemaal gebeurt? Bekijk dan elke donderdag haar photo diary!

Deze weekgingen we bij Tommy Hilfiger borrelen met de meiden van ILFN en ModeMusthaves. Dinsdag had ik een telefonisch interview met Cosmopolitan. Ik kreeg een trui van Josh uit haar nieuwe collectie die vernoemd is naar… MIJ! Daarnaast ging redacteur Michelle naar de presentatie van de nieuwe badkleding van Hunkemoller voor aankomende zomer waardoor ze een instant zomergevoel kreeg door alle mooie kleurtjes! En redacteur Jasmijn, die nu iets langer dan een maand bij ILFN werkt, kreeg haar eerste pakketje binnen. Een echte mijlpaal! ;-)

Bekijk onze week in foto’s snel hieronder!

Kijk hoe leuk! Ik kreeg een pakketje binnen van Josh Veldhuizen! Ze heeft een trui in haar nieuwe collectie en die heeft ze vernoemd naar... MIJ! Ik ben helemaal vereerd! Zie je mijn naam op het kaartje staan? Thanks Josh!

En dit is 'm dan met glitters en parels! De ANNIC trui uit de nieuwe Josh V Diamond Collection! Klik op deze foto om 'm te bestellen! P.s. Hij is er ook in het grijs!

Redacteur Michelle kreeg vorige week vrijdag EINDELIJK haar nieuwe iPhone5!

Yael (stagiaire, links) samen met de meisjes van ModeMusthaves op de borrel van Tommy Hilfiger afgelopen vrijdag. Work hard, play hard!

Jasmijn (sales & marketing) had voor het feestje van vrijdag nieuwe oogmake-up van Dior gekocht. Hier wordt heel makkelijk stap voor stap uitgelegd wat je moet doen. Daarnaast is het altijd heel belangrijk om goede kwasten te gebruiken, vandaar die van LECO.

Jasmijn (sales & marketing) gaat altijd naar Toff-Up in Uithoorn om haar lokken te laten knippen. Afgelopen zaterdag was het weer zover en heeft ze lekker wat highlights in haar manen laten zetten en het korter laten knippen. Smile voor de camera! ;-)

Yael (stagiaire) is dol op do-it-yourselfs en heeft afgelopen weekend een blouse gecustomized voor haar vriend. Love it!

Het weer was de afgelopen week nogal vreemd... het ene moment sneeuwde het keihard en het andere moment hing er een regenboog over ILFN HQ.

Alle plaatsen bij de lunchtafel zijn tegenwoordig bezet op ILFN HQ. Drukke boel!

Haha! Ik werd betrapt door Paparazzi vormgever Marijn ! ;-)

Na de bovenstaande foto kwam Marijn even bekijken hoe ik nou naar mezelf keek in mijn computer. Het programma Photo Booth op een iMac is een super handige computerspiegel!

Yael (stagiaire) heeft laatst een tas gemaakt en daar een snor opgedrukt. Leuk voor op festivals deze zomer!

Elke dag spotten we een outfit op ILFN HQ en die plaatsen we op Instagram. Afgelopen vrijdag was ik aan de beurt. Deze outfit is van ModeMusthaves, maar helaas allemaal oude collectie...

Met kerst heb ik een heel fijn cadeau van alle meiden van kantoor gekregen. Je raadt het waarschijnlijk al... Een heerlijke uitgebreide massage bij Charley Huf in Asterdam! Het was HEERLIJK! Thanks girls!

I love Jasmijn's (sales & marketing) armcandy! Horloge is van Triwa en de look-a-like Cartier Love Bracelet is gekocht in een boetiekje in Amsterdam. (Merk niet bekend)

Jasmijn (redactie) probeerde haar duim er tijdens de lunch half af te schaven. Het voordeel? Deze leuke Hello Kitty pleisters!

De nieuwe voorjaarscollectie hangt bij H&M al in de winkels. Jasmijn (redactie) vindt deze twee outfitjes zeer geslaagd.

Marijn (vormgever) is blij want haar grote idool Madonna opende deze week haar eigen persoonlijke Instagram account!

Afgelopen dinsdag was Michelle (redactie) naar de presentatie van de nieuwe badkleding van Hunkemoller. Deze bikini met aztec print is haar favoriet!

Bij de presentatie van de Hunkemoller badkleding kon je ook jouw nagels laten lakken door dames van OPI.

Modellen in de nieuwe badkleding van Hunkemoller.

Jasmijn (redactie) was helemaal blij want Legally Blonde was op televisie! Whoever said orange is the new pink is seriously disturbed - Elle Woods.

Deze foto plaatste onze vormgever Marijn op Instragram: Girls at lunch part 1. Wil je part 2 en part 3 bekijken? Volg Marijn dan op Instagram. Username: Ramijntje. Het zijn super grappige foto's! Geloof mij!

 

Dit is één van Michelle's (redactie) favoriete modeboeken; The Ellements Of Personal Style.

Opperste concentratie zoals je ziet. ;-) Afgelopen dinsdag had ik een telefonisch interview met de Cosmopolitan. Ik gaf allemaal tips voor beginnende ondernemers. Waar moet je aan denken als je je eigen bedrijf begint? Zodra het blad in de winkels ligt lees je het natuurlijk in mijn photo diary. Keep you posted!

Jasmijn (redactie) ontving haar eerste pakketje bij ILFN! Ra ra wat erin zat... (dat zie je volgende week ;))

Onze bestellingen kwamen deze week weer binnen van ModeMusthaves. Deze Black Coco Bag heeft vormgever Marijn snel besteld voordat hij uitverkocht is!

En wat vinden jullie? Hij staat mooi bij Marijn toch?

Tot volgende week!

Love, Annic

PS: Volg je mij al op Twitter en op Instagram? Mijn Username is: AnnicILFN!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties