0

Amsterdam – We kennen natuurlijk allemaal pr-lady Samantha uit Sex And The City. Maar wil je weten wat er allemaal gebeurt bij een pr-bureau? Glamorous pr-bureau So PR laat het ons iedere vrijdag in foto’s zien!

Deze week was onze Miss O. jarig, wat natuurlijk gevierd moest worden met prachtige cupcakes! Daarnaast ging So Chelsey mee met So Thijs voor een Glossy shoot met Kimberley Klaver, So Laura en So Simone waren bij de Marie Claire Starters Award en kwamen er weer veel leuke mensen gezellig langs bij So HQ.

Meer nieuwtjes? Scroll dan snel naar beneden!

Na een wekenlange strijd en véle stemmen... is de winnaar gekozen van de Where It's a Radler meets Fashion Contest. En de winnende foto is van Team ECxSM CONGRATULATIONS!!

So Welcome! We krijgen extra versterking in de showroom. So Bradley staat te popelen om aan de slag te gaan in onze 'fashion heaven'.

So chelseys birthday present kwam binnen... een prachtig jasje van Goosecraft

In de laatste editie van Playboy Magazine stelt de nieuwe hoofdredacteur Patrick Goldsteen zich stijlvol voor met een Pelliano das!

Roadtrip! So Mike & So Intern Aimee reden naar Den Haag om de Studenten Ondernemers Awards bij te wonen waar Pelliano voor genomineerd was! Niet gewonnen, wel de 'Lef prijs' ontvangen!! Wij zijn trots!

Double celebrations! So Intern Zayra was jarig en So Anne haalde haar rijbewijs! Hiep hiep hoera!!

Styliste Im Fong van Grazia is dol op haar fabulous Pelliano bow-tie. Wie zegt dat bow-tie's alleen voor heren zijn!?

Happy Birthday Miss O!!

So Lovely Cupcakes van de fenomenale English Cake Lady, als traktatie!

The So team congratulates Miss O.! 1.0 ..

The So team congratulates Miss O.!

The So team congratulates Miss O.! 3.0 ..

Birthday present voor Miss O. We like, or we like?!

So Interns all together! Hoe fashionable!

So Simone & So Laura waren aanwezig bij de Marie Claire Starters Awards 2012 in het fantastische Conservatorium Hotel in Amsterdam

De presentatie van de Marie Claire Starters Award 2012 lag in handen van hoofdredacteur May-Britt en de altijd charmante Sebastiaan Labrie

So Chelsey was aanwezig bij de shoot van So Thijs en Kimberley Klaver vooR Glossy magazine

Het mooiste en lekkerste zout ter wereld! Verkrijgbaar via So Love It! www.soloveit.com

SBS Shownieuws en RTL Boulevard kwamen ook gezellig langs op de set!

Lekker tutten met So Thijs

Cosmo's Anne Kaisa kwam 'shoppen' in de So showroom. Natuurlijk kunnen wij haar niet laten gaan zonder een nieuwe Polaroid bril. Looking good met het 'Buddy' model!

phone's zijn geweldig, maar zwart en wit gaat ook wel eens vervelen. Wij geven onze Iphone's kleur met ColorSwitch!

So stijlvolle sfeerfoto van So Graphic Designer Mignon..

New in town.. Citizen M! Onze Miss O. is trotse bijdrager aan dit coole magazine vol lifestyle, reizen, muziek... Klik op de foto voor haar bijzondere post 'A piece of art'

Heb je onze vernieuwde website al gecheckt? Bekijk ook onze 'Enjoyables' voor superleuke inspiratie en mooie quotes...

Benieuwd naar wat een PR bureau allemaal doet? SO PR laat het je weten!

The fabulous life of So PR

Een vraag die we vaak krijgen over ons werk is; Wat is PR nou precies? Is het bij So PR net als bij de populaire MTV serie “The Hills”?

Het werken in de PR is in 1 woord; FABULOUS!

Onze prachtige showroom is een walhalla voor elke modefashionista, met fijne merken als Tom Ford eyewear, Wrangler, Ilse Jacobsen, LaDress , Brandmeester’s koffie en nog veel meer.

Voor de merken die in onze showroom hangen proberen wij zoveel mogelijk free publicity te genereren. Het schrijven van persberichten, kleding uitleen, veel netwerken, fotoshoots, modeshows doen we dagelijks en zo werkt So PR samen met het merk naar waar het allemaal om draait: publiciteit!

We gaan naar de leukste events en hebben daarnaast veel contact met BN’ers, stylisten en de mensen op de redactie bij magazines of websites. Al deze modemensen samen zorgen dat de topmerken die wij hier in de showroom hebben te zien zijn op televisie, in magazines en online.

Werken bij een PR bureau is hectisch op een leuke manier; teksten schrijven, bellen, creatieve meetings, veel netwerken, leuke events bedenken: eigenlijk lijkt het inderdaad een beetje op “The Hills”, alleen dan wel op z’n So PR Nederlands!

Volg SO PR ook op Twitter!

www.sopr.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties