0

3,5 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic allemaal meemaakt én wat er op ILFN HQ gebeurt? Bekijk dan elke donderdag haar photo diary!

Afgelopen week bestond I Love Fashion News 3,5 jaar, gingen we met alle meiden uiteten, fietste ik rond op ILFN HQ en we zijn weer opzoek naar een stagiaire! Bekijk hier alle foto’s…

Belangrijk nieuws! We zoeken weer een stagiaire. Klik op deze foto voor de vacature!

Ik had vorige week zo enorm veel sollicitatie gesprekken gehad dat ik van gekkigheid maar even een rondje door ILFN HQ ging fietsen met onze ILFN fiets! Hahaha ;-)

Op vrijdagmiddag hadden Daisy (van ModeMusthaves.com) en ik even geen zin meer om te werken en was het tijd voor een colaatje en chips! Cheers! ;-)

Zoals jullie weten heeft onze Faye ons helaas verlaten voor een hele leuke nieuwe baan als styliste. Uiteraard was er een afscheidsfeestje. De avond begon met een drankje in de Little Buddha Bar...

...Daarna gingen we door naar Palladium met alle ILFN en ModeMusthaves meiden om een hapje te eten en maakte we de avond af in verschillende tenten in Amsterdam met een klein dansje.

De afscheidscadeaus van Faye inclusief gedicht en een hele mooie tekening van onze fashionista Faye!

Het was een geweldige avond! We gaan je missen Faye! ❤

Begrijp me niet verkeerd, ik heb de leukste baan van de wereld en ik heb totaal geen problemen met de maandag, maar op de een of andere manier moet ik op zondag altijd omschakelen en schrik ik altijd even van het gevoel dat het bijna maandag is. Onze ILFN's Monique heeft hier ook een beetje last van dus stuurde ik deze tweet en quote naar haar. En wat denk je? Het hielp!

Maandagochtend kreeg ik een nieuwe ColorSwitch voor mjn iPhone 5! Super blij mee en ook deze keer weer met doorlopende achtergrond die je gratis op ColorSwitch.nl kunt downloaden. :-) Klik op deze foto voor de andere nieuwe printjes van ColorSwitch voor de iPhone 5 en de iPhone 4!

Een van mijn favoriete rubrieken op ILFN zijn de streetstyle pics. Heb je ze deze week al bekeken? Klik op deze foto voor het hele report!

I love my job, maar zo nu en dan zijn wat uurtjes slapen ook heel fijn! I love sleep #quote

Hoe leuk! Een uitnodiging voor het Kippenvel concert van LINDA.

Clean desk, clean mind! Love it!

#quote #justdoit

Gister kwam de gelukkige winnares, Milou, haar Jimmy Choo tas ophalen die ze won op onze site met een winactie in samenwerking met Vault79! Nogmaals gefeliciteerd Milou! :-)

Jullie weten ik hou heel erg van quotes, vorige week bestonden we precies 3,5 jaar en als ik alleen al kijk naar een jaar geleden is er zoveel veranderd! Er werken nu zoveel leuke meiden op ILFN HQ en we hebben elke dag zoveel bezoekers. Ik ben stiekem wel een beetje trots!

Tot volgende week!

Love, Annic

PS: Volg je mij al op Twitter en op Instagram? Mijn Username is: AnnicILFN!

 

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties