0

3 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic allemaal meemaakt en wat er op ILFN HQ gebeurt? Bekijk dan elke donderdag haar photo diary!

Deze week: welcome back van Tamar, ik stond in de Spits, bruiloft en een knot a la Sylvie! Klik snel verder voor alle foto’s.

Vorige week donderdag was het feest op ILFN HQ! Na een tijdje uit de runnning te zijn geweest was onze Tamar weer terug op kantoor! Dus slingers en ballonen! WELCOME BACK lieve Tamar!

Vrijdagochtend werd ik wakker met allemaal tweets van followers die mij in de Spits hebben gespot! Eindelijk kan ik jullie de eerste foto laten zien van mijn trui die ik voor Björn Borg heb ontworpen. En, en?? Wat vinden jullie van de trui? Wil je deze trui scoren? Klik op deze foto om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van onze webshop!

Nog even de foto... ;-)

En de trui... Cool he? :-)

En wil je deze trui winnen? Dat kan! Ga naar mijn persoonlijke instagram account voor meer info! Username: AnnicILFN!

Hoe vinden jullie deze Caviar Pearls? Deze week komt er een tutorial online hoe je ze opbrengt en waar je ze kunt krijgen!

Heb je onze Fashion Kids rubriek al gezien? Te schattig toch? Klik op deze foto voor de andere Fashion Kids.

JAJA! Je ziet het goed! Deze limited edition Viktor & Rolf for Bugaboo t.w.v. 1500,- EURO kun je winnen bij ons! Klik op deze foto voor de actie!

Fashion books @ my coffee table...

Vrijdag was het weer tijd voor High Heels Friday en natuurlijk ook op ILFN HQ! Vanaf morgen kun je ook high heels winnen! Houd het Twitter en Instagram account van ILFN in de gaten! #HHF!

Afgelopen weekend had ik een bruiloft... Mooi he? Zucht... :-)

Afgelopen maandag stond er een nieuw wardrobe report online. Klik op deze foto om 'm te bekijken.

Achter de schermen op ILFN HQ, de making of van de knot a la Sylvie tutorial!

En dit is het resultaat! Klik op deze foto om te bekijken hoe je ook een knot a la Sylvie maakt!

Gistermiddag was ik te gast bij accessoire merk TOV. Ik mocht mijn eigen tas customizen onder het genot van een hapje en een drankje!

Tot volgende week!

Love, Annic

P.s. Volg je mij al op Twitter en op Instagram? Mijn Username is: AnnicILFN!

 

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties