0

trijntje oosterhuisHet Songfestival is ieder jaar weer een groot gebeuren. Wat heeft iedereen aan? Welke acts hebben de andere landen, maar vooral: hoeveel punten krijgt Nederland? Vorig jaar deden we het natuurlijk onverwachts goed met The Common Linnets en er ligt dan ook een hoge druk op Trijntje, die ons land dit jaar zal vertegenwoordigen.

Aan haar outfit zal het niet liggen! Het Songfestival Twitterde namelijk een foto van Trijntje in de jurk die ze tijdens het optreden zal dragen en het enige dat wij te zeggen hebben is: wauw… Met een decolleté tot aan haar navel zal Trijntje iedereen versteld doen staan, dat is zeker. Helaas weten we nog niet wie de ontwerper achter de gewaagde jurk is.

Tijdens de repetitie liep Trijntje op blote voeten, ze had al bekend gemaakt dat ze geen hakken aandoet op het podium, maar ze zal toch wel iets van schoeisel aantrekken? We zullen het weten op 19 mei, als de eerste halve finale van het Songfestival 2015 is. Als Trijntje net zo een indruk maakt met haar zang als met haar jurk, dan zullen we haar opnieuw zien op 23 mei, in de finale.

bekijk de jurk hieronder!

  • Trijntje Oosterhuis jurk songfestival

(Beeld: www.twitter.com/trijntje_o)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties