0

RihannaNog niet zo lang geleden is Rihanna aangesteld als Women’s Creative Director van Puma. Niet alleen dat, Rihanna is sindsdien ook ambassadeur van het wereldberoemde sportmerk. Toen dit nieuws bekend werd gemaakt, was al snel duidelijk dat Rihanna ook zelf zou gaan ontwerpen voor Puma.

En nu is het dan eindelijk zover. Schitterde ze eerst alleen nog in kleding van Puma in hun nieuwste campagne, nu heeft Rihanna zelf een draai gegeven aan de collectie. Zo heeft ze de klassieke PUMA Suede omgetoverd tot eigentijdse schoen, inclusief een vleugje rebelse punk. De schoen, genaamd The Creeper, is nu al een gewild exemplaar. In de speciale pop-up store in New York was de schoen binnen no time uitverkocht.

“De samenwerking met Puma heeft mij de kans gegeven om items te creëren die uniek en opvallend zijn. Ik duik graag het archief in om mijn eigen draai te geven aan een klassiek model. Deze schoen is precies dat”, aldus Riri.

Maar, wij in dit koude kikkerlandje krijgen nog een kans! Aanstaande vrijdag zullen de schoenen exclusief verkocht worden in de Puma-winkel aan het Koningsplein te Amsterdam. Ga jij voor de deur liggen?

 

  • Rihanna Puma
  • Puma x Rihanna
  • Rihanna

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties