0

PHOTO harper beckhamWij mogen ons misschien allemaal schamen wanneer ons foto album met foto’s van vroeger tevoorschijn komen, maar wij kunnen ons zo voorstellen dat de kleine Harper Beckham daar in de toekomst totaal geen last van heeft. Terwijl ons het schaamrood op de kaken staat bij het zien van de verschrikkelijke outfits waar onze ouders ons in hulden, heeft de kleine fashionista front row selfies in haar album staan.

Daddy David Beckham zat trots op de eerste rij bij de show van zijn vrouw Victoria Beckham die afgelopen zondag haar collectie presenteerde tijdens de New York fashion week. Met de kleine Harper op zijn schoot en de jongens Brooklyn, Romeo en cruz aan zijn zijde was de gehele fashionable familie compleet. Het was even wachten voordat de show begon, maar die tijd werd door Becks opgevuld met het maken van selfies van hem en zijn dochtertje. De twee jarige Harper is met haar knotje en ballerina’s al net zo’n graag geziene front row gast als Anna Wintour. Wij snappen het helemaal, want hoe cute is dit!

Gelukkig wist Miss A La Mode, die tegenover de familie zat deze foto te maken en te delen op Instagram. Bekijk ‘m hieronder.

Schermafbeelding 2014-02-10 om 08.23.43

How adorable is this photo?! A Beckham selfie, front row at Victoria Beckham #NYFW

www.instagram.com/missalamodeuk

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties