0

Cara KendallCara en Kendall zijn best buds. De liepen in heel wat modeshows samen en in de tijd tussen hun catwalkloopjes door hebben zij een longlasting vriendschap op kunnen bouwen. Ze zijn zelfs zó hecht geworden dat ze zichzelf een naam hebben gegeven als duo: CaKe, oftewel Ca(ra) en Ke(ndall).

Precies dit bijnaampje plaatste Cara als hashtag onder een bijzonder pikant kiekje van de twee meiden. Op de foto zijn Cara en Kendall topless (of misschien wel naakt…) en likken zij elkaar. Kendall doet zich tegoed aan Cara’s voorhoofd, terwijl Cara Kendalls schouder eens lekker aflebbert. De twee hebben allebei één opvallend accessoire om, zo rockt Kendall een blauwe Beats koptelefoon en Cara een dikke gouden ketting.

Onder de foto plaatste Cara nog een aantal taart en tong emoticons en tagde ze haar vriendin Kendall. Wat de foto precies betekent, weten we niet. Werken ze samen aan een campagne? Schieten ze een gezamenlijke editorial voor een tijdschrift of is dit één van hun vele just for fun snapshots? 

Bekijk de foto hieronder!

  • Cara Kendall likken
    @caradelevingne: "@kendalljenner #CaKe"

(Beeld: www.instagram.com/caradelevingne)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties