0

Cara Delevingne avaNu Cara Delevingne in Shanghai is, gooit ze alle remmen los en lijkt ze niet echt rekening te houden met haar vriendinnetje Michelle Rodriquez. De ene keer wordt ze namelijk al knuffelend met Suki Waterhouse gespot, daarna zette ze een foto van haar bijna naakte billen op Instagram en nu heeft ze nóg een frapant kiekje het net op geholpen.

Tsja, of Cara’s vriendinnetje zo blij is met al deze beelden dat betwijfelen we, maar het model zelf lijkt zich uitstekend te vermaken in de grootste stad van China. En wie denkt dat ze dan zit te schransen in een restaurant, zich vermaakt in de winkelcentra of een beetje cultuur opsnuift, die heeft het mis.

Wij vragen ons af waarom het allemaal in het Verre Oosten moet, maar ze legt in ieder geval voornamelijk de focus op het vrouwelijk geslacht… Op de foto die ze nu weer op haar Instagram zette, zuigt ze namelijk op de tepel van een paspop!

Zou ze haar vriendinnetje gewoon heel erg missen of zal er meer aan de hand zijn tussen die twee? Bekijk de foto hieronder.

  • Cara Delevingne
    ''#Shanghai''

www.instagram.com/caradelevingne

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties