0

cara line 150Cara Delevingne was lange tijd het hotste model: van Vogue tot Love magazine, alle covers heeft ze (meerdere keren) gehad. Nu zij een overstap maakt naar het witte doek staan er genoeg meiden te popelen om de door haar achtergelaten plek op te vullen. Al hopen we natuurlijk niet dat Cara definitief haar modellencarrière gedag zegt!

Een serieuze mededinger naar Cara’s plekje is het Deense model Line Brems. Niet alleen is zij bezig met een heuse opmars in de modewereld, ook lijkt ze verdomd veel op de mooie Cara! Dezelfde haren, dezelfde volle wenkbrauwen en dezelfde grijsblauwe ogen: ze hadden zo zusjes kunnen zijn!

De 18-jarige Line is inmiddels gespot op de catwalks van 3.1 Philip Lim, Jeremy Scott, Fendi, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton en in de SS15 campagne van Tommy Hilfiger. De Deense onthult enorm op te kijken tegen Cara en zegt nog veel van haar te kunnen leren als newbie. Line loopt namelijk pas minder dan een jaar mee in de industrie.

Over de vergelijking met fashions favoriete rebel child zegt ze: “I will say though that I am flattered at the suggestion. Who wouldn’t be? She is gorgeous. “

Zie jij de gelijkenis?

  • cara line 500

www.instagram.com/lineobrems

(Beeld: www.instagram.com/caradelevingne)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties