0

Photo cara delevingneMilaan Fashion Week is in volle gang en we hebben dan ook al allerlei prachtige creaties voorbij zien komen. Opnieuw was het Cara Delevingne die de show stal. Karls lievelingetje mocht de show van Fendi openen en dat ging op spectaculaire wijze.

Boven de catwalk van Fendi zoemde drones met camera’s, maar Kaiser Karl had meer trucjes die hij uit gisterenavond uit zijn zwarte colbertje schudde. Queen Delevingne en Kaiser Karl bleken opnieuw een gouden combinatie te zijn toen Cara gekleed in een zwarte bontjas met enorme capuchon de show opende. In haar ene hand droeg het model een witte handtas, maar in haar andere hand klemde Cara tussen haar vingers een Karl Lagerfeld pop. Ook deze was voorzien van een camera en nam zo de show op vanuit het oogpunt van Cara.

Terwijl de fashion darling in allerlei bontcreaties van Uncle Karl over de catwalk paradeerde was girlfriend Michelle Rodriguez nooit ver bij haar uit de buurt. Net als tijdens Paris Fashion Week stond Michelle backstage om haar vriendin te supporten. Direct na de show vertrokken de love birds samen Milaan in. Must be true love!

Schermafbeelding 2014-02-21 om 09.11.39

Schermafbeelding 2014-02-21 om 09.11.53

Schermafbeelding 2014-02-21 om 09.12.07

www.instagram.com/caradelevingne

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties