0

150Het wordt tegenwoordig steeds normaler om modellen op de catwalk en in magazines te zien met tattoo’s op hun lijf. Cara Delevingne is er ook zo één die zich helemaal laat vol tatoeëren, ondanks dat het niet altijd in dank afgenomen wordt (soms moeten de plaatjes gemaskeerd worden met make-up).

Het supermodel heeft al veertien tattoo’s op haar lichaam, maar heeft er pasgeleden nog één laten zetten. Cara was al voorzien van vier tatoeages op haar handen waaronder een hartje op haar pink, en er kon er nog wel ééntje bij moest ze gedacht hebben. Haar nieuwste aanwinst postte ze op haar Instagram account en bevindt zich op haar middelvinger. Het kleine bijtje staat wel stoer naast de leeuw op haar rechter wijsvinger.

Het model is absoluut niet bang dat ze hierdoor minder opdrachten kan binnenslepen en tegenwoordig zien we dat haar tattoo’s ook niet worden gephotoshopt. We denken dat Cara nog lang niet uitgekeken is op tatoeages, want ze lijkt elke keer weer iets nieuws te willen hebben. We zijn alweer benieuwd naar haar volgende creatie, want het model is altijd wel in voor iets geks.

Bekijk het kiekje hieronder.

  • 500

(Beeld: www.instagram.com/caradelevingne)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties