0

cara-delevingne-reserved-campaign2Cara Delevingne is serieus bezig met uitbreiding van haar carrière. Naast model wilt ze heel graag actrice worden en de Britse is hard op weg een naam voor zichzelf te maken. We wisten al dat we haar binnenkort kunnen bewonderen in de film over Amanda Knox én in Paper Towns, maar ze heeft meer voor ons in petto!

Haar eerste films draaien nog niet eens in de bioscopen en Cara is alweer bezig met een volgende klus. Tenminste, dat wordt gesuggereerd door een Twitterfoto. David Ayer, de regisseur van Suicide Squat, uploadde een foto met daarbij de woorden: Cast read through today! #SuicideSquad”. Op de foto zien we Will Smith, van wie is bevestigd dat hij in de actiefilm zal spelen, maar ook… Cara Delevingne!

Zou dit haar eerste optreden in een actiefilm worden? Het lijkt er wel op, want Cara postte de foto inmiddels ook op haar Instagram met daarbij: THE FAMILY #SuicideSquad“. Jared Leto, wiens rol in de film ook is bevestigd, schittert op de foto door afwezigheid. Wat zal daar de redenen van zijn?

(Beeld: www.reserved.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties