0

150Victoria’s Secret Angels hebben het maar druk: het ene moment staan ze te paraderen op de catwalk en dan moeten we weer poseren voor de cameralens. Candice Swanepoel is één van de Angels die ook heel lekker bezig is met haar modellencarrière.

Het model is nu al een paar jaar het gezicht van Max Factor en ondergaat vaak prachtige make-up transformaties. De Zuid-Afrikaanse stunner werd laatst vol in de maquillage gezet voor een photoshoot voor het make-upmerk en werd getransformeerd tot de iconische sexbomb van de jaren ’50: Marilyn Monroe.

Candice verruilde haar beachy lokken voor een glamorous peroxide blonde pruik en de make-up werd geheel verzorgd door visagiste Pat Mcgrath, die haar voorzag van perfecte cateyes, sexy rode lippen en vollere wenkbrauwen. Candice kon het natuurlijk niet laten om daar geen foto van te maken en het met haar fans op Instagram te delen. Onder het kiekje zette ze het volgende:

“Through my work with @maxfactor I’m lucky to be able to transform through makeup. Here @patmcgrathreal and @shayashual transformed me into Marilyn. Fact is Mr max factor was originally responsible for making Norma Jean into Marilyn all those years ago…It’s the perfect time of year to give yourself a dramatic new look or be more adventurous with your makeup.”

Bekijk het prachtige kiekje hieronder.

  • 500

(Beeld: www.instagram.com/angelcandices)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties