0

HalloweenBeyoncé’s dochtertje Blue Ivy en Kim Kardashian’s dochtertje North zijn misschien wel de beroemdste kids van de wereld. Beide kinderen hebben een stylist die ze regelmatig van de allerschattigste outfitjes voorziet, iedereen was dan ook razend benieuwd naar hoe de beroemde fashion kids Halloween zouden vieren.

Beide trotste moeders lieten via hun Instagram account aan de wereld weten hoe Halloween in huize Kardashian en huize Carter gevierd wordt. Zowel Kim als Bey kozen ervoor om verkleed te gaan als hun grootste icoon en bron van inspiratie. Beyoncé liet ooit weten dat Michael Jackson haar gevormd heeft tot de artiest die ze nu is. De kleine Bleu Ivy was dan ook als haar moeders idool gekleed terwijl Bey zelf in de schoenen van zus Janet Jackson stond.

Mommy Kim liet zich inspireren door Vogue. Zo was ze zelf gekleed als Anna Wintour en liet BFF en make-up artist Joyce Bonelli haar rechterhand Grace Coddington spelen. Het zoontje van Joyce werd verkleed als mini Karl Lagerfeld en North maakte de fashion familie compleet als contributing Vogue editor Andre Leon Talley.

  • Janet and MJ
    Janet and MJ
  • Karl, Grace, Anna, Andre
    Karl, Grace, Anna, Andre

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties