0

150Beyoncé, Jay-Z en Blue Ivy vermaken zich wel in Azië en schijnen zo’n $25.000 per nacht te spenderen aan gigantische villa’s om te overnachten. Laatst werden ze nog gespot in Cambodja bij de Hindoeïstische tempel Angkor Wat, waar ze onopgemerkt lekker de toerist konden uithangen.

Eerder was het gezinnetje in Thailand, in Phuket om precies te zijn, en daar maakten ze ook leuke uitstapjes. Zo werden ze gespot bij themapark FantaSea waar onder andere dansoptredens gegeven worden. Daarnaast kunnen toeristen ook op de foto gaan met tijgers en Beyoncé en haar man, namen maar al te graag deze mogelijkheid om met de 2-jarige Blue Ivy een baby tijgertje te aaien.

Wij vragen ons echter af hoe de dieren in dat park behandeld worden, want vaak worden tijgers gedrogeerd zodat ze rustig op hun plek blijven zitten. De Carters zijn een ‘voorbeeldfamilie’ en het zou niet fair zijn als ze gewoon wegkijken van het leed. De reviews van het park op Tripadvisor beloven niet veel goeds over het welzijn van de tijgertjes…

Bekijk het kiekje hieronder.

  • 500

(Beeld: www.instagram.com/beylite)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties