0

blake lively shoegasm 640Blake Lively is nog niet zo lang geleden bevallen van dochtertje James, maar dat weerhoudt de langbenige blondine er niet van om op promotour te gaan voor haar nieuwe film Age of Adeline. Fun fact: Nederlandse man candy Michiel Huisman is in de film Blake’s tegenspeler!

Ondanks dat de heftigste persdagen voor haar film erop zitten, Blake presteerde het om tijdens die drie dagen 15 outfits uit de kast te trekken (!), is ze natuurlijk nog niet van de promotie verplichtingen af. Heel vervelend zal ze het niet vinden, want tijdens het uitzoeken van een paar schoenen bij haar outfit post Blake een foto op haar Instagram met daarbij: Adaline promo tour = #shoegasm“.

Op de foto zien we een flink aantal prachtige schoenen op de grond liggen, waaronder een paar suède roze Louboutins. Blake lijkt de keuzestress al te hebben ingeperkt tot een blauwe en een zwarte optie, beide even fabulous. Links bovenin de foto zien we een nude paar hakken met rode hartjes op de neuzen, deze herkennen we van één van Blake’s eerdere pers outfits!

(Beeld: www.vogue.co.uk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties