0

PHOTOAls Queen B. je vrouw is, waarom zou je haar super powers dan niet inschakelen om je ontwerpen te verkopen? Dat moet Jay-Z gedacht hebben toen hij Beyoncé inschakelde om zijn nieuwe kerstcollectie in samenwerking met het modewarenhuis Barneys te promoten.

Afgelopen week steunde ‘wife of the year’ Beyoncé haar hubby door te poseren in de Jay-Z items. De niet meer zo single lady draagt op de foto’s die ze op haar Instagram plaatste een varsity jacket met witte leren mouwen en een Brooklyn cap.

Mocht je het willen weten; het jasje dat Beyoncé draagt gaat over de toonbank voor een 2.295 dollar en voor de pet betaal je een luttele 875 dollar. Maar! 100% van de opbrengsten gaan naar de Shawn Carter Foundation. Het goede doel geeft beurzen aan achtergestelde jongeren. Daarnaast heeft het warenhuis Barneys belooft de opbrengst met 10% te verhogen een aan de Shawn Carter Foundation te doneren.

Kortom, de collectie kost een flinke duit, maar je kunt wel guilty free spenderen. Het is tenslotte voor een goed doel. Bekijk de foto’s hieronder.

Schermafbeelding 2013-11-22 om 08.07.06

Schermafbeelding 2013-11-22 om 08.07.23

Schermafbeelding 2013-11-22 om 08.07.36

www.instagram.com/beyonce

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties