0

beyoncé 150De generatie van nu heeft nog nooit een échte brief in hun leven geschreven, maar vroeger penden we erop los en pakten we iedere gelegenheid aan om een kaartje te sturen. Zelfs de kerstkaarten worden tegenwoordig digitaal naar elkaar verstuurd, maar Beyoncé stuurt nog wel ouderwetse kerstgroetjes.

Als er een écht kerstkaartje op de mat valt, is dit natuurlijk al onwijs leuk! Alleen als deze ook nog eens afkomstig is van Beyoncé mag er best een vreugdedansje worden gemaakt of in het geval van art director Casey Fremont is het een Instagram kiekje waard.

We zien Beyoncé zelf op de kaart staan, terwijl ze gehuld in één van haar foute kersttruien haar armen boven haar hoofd uitsteekt met een 2015 bril op haar hoofd. Het kiekje komt ons erg bekend voor, want deze komt rechtstreeks uit haar 7/11 videoclip. Persoonlijk is het niet echt, maar een collectors item is het zeker. Als haar vader hem ook ontvangen heeft, kan je hem misschien nog wel op de kop tikken tijdens één van zijn Queen Bee’s garage sales.

Ben je benieuwd naar de kerstkaart van Beyoncé? Bekijk dan de foto hieronder.

  • kerstkaart beyoncé
    Casey Fremont: "Happy Holidays Love, Beyoncé" #happyholidays @brandoncrowe

www.instagram.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties