0

kelly en beyonce 150Afgelopen dinsdag kwam het blije nieuws naar buiten dat zangeres Kelly Rowland bevallen is van een zoontje genaamd Titan Jewell. Met een superster als moeder heeft de baby al in zijn eerste paar levensdagen heel wat celebs ontmoet, zoals ‘tante’ Beyoncé.

Beyoncé ging gisteren op kraamvisite bij haar voormalig Destiny’s Child collega en was helemaal hoteldebotel door het bezoekje. Uiteraard kon een Instagram kiekje niet uitblijven, waaronder Bee schreef: “Er is geen beter gevoel dan het vasthouden van mijn neefje”. Helaas zien we niet de zangeres zelf met de kersverse baby op de foto, maar een foto van een paar volwassenehanden en die van een baby.

Het zoontje van Kelly Rowland mag dan niet Beyoncé’s échte neefje zijn, wel voelt dat zo voor haar. Zo schreef zij verder: “Ik dank God voor de eer om mijn zusjes weg naar moederschap te aanschouwen. Ik heb er altijd van gedroomd dat onze kleintjes samen opgroeien.” De twee zangeressen hebben beiden tot nu toe één kindje en daarom kan Blue Ivy perfect functioneren als de grote zus van Titan.

  • beyoncé insta
    Beyoncé: "There's no better feeling than holding my beautiful nephew. I thank god for the honor of witnessing my sisters journey into motherhood. I've always dreamt of our little ones growing up together. I'm so thankful for our bond. Baby Ty, I love you so much. Congrats to my Spoons."
  • kelly en beyonce

www.instagram.com/beyonce

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties