0

150Het is altijd maar de vraag wanneer sterren in tijdschriften verschijnen of in campagnes of ze er in het echt ook zo uitzien als op de foto. Haast alle beelden van de celebs worden gephotoshopt, maar van de kiekjes op sociale media mag je toch verwachten dat deze niet bewerkt zijn.

Beyoncé postte afgelopen

weekend een aantal foto’s van zichzelf in een body op haar site. Op de plaatjes kwamen de curves van de zangeres flawless uit en met de tekst “I’ve got 99 problems but my ass ain’t one!”, werd er veel over gesproken in de media. Nu blijkt alleen dat de booty en taille van Queen Bee niet helemaal is zoals het op de foto lijkt: er is namelijk wéér Photoshop aan te pas gekomen!

Vooral rondom haar benen en billen gaat haar ‘Photoshop mannetje’ vaak aan de slag. Dit keer zagen de gordijnen achter de zangeres er wel erg vreemd uit. De lijnen van de stof lopen precies zoals haar lichaam en dat klopt natuurlijk niet helemaal. Een aantal van haar volgers konden zich niet inhouden en zo schreef er één: “With her money, Beyoncé should be able to pay someone who is better at Photoshop.” En misschien moet de zangeres dat inderdaad maar gaan doen.

Bekijk onderstaande foto’s van Beyoncé en beoordeel zelf.

  • beyonce 1
  • beyonce 2

www.beyonce.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties