0

beyonce jay z geloften 150De grote vraag van dit moment is of Beyoncé nou wel of niet in verwachting is van haar tweede kindje. Zelf wil ze graag de geruchten de kop indrukken door sexy kiekjes te posten van haar bikini body, maar of ze nou wel of niet zwanger is, het stel is in ieder geval gelukkiger dan ooit.

Na maanden vanspeculaties over een mogelijke scheiding tussen powerkoppel Beyoncé en Jay Z, lijkt het stel gelukkiger dan ooit. Voor de laatste optredens van hun gezamenlijke On The Run tour waren de twee nog heerlijk op vakantie samen met hun dochtertje Blue Ivy. Tijdens de vakantie was het ook nog eens de zangeres haar drieëndertigste verjaardag en dat was niet het enige. Op haar birthday heeft het duo opnieuw hun geloftes afgelegd in Corsica waar zij op dat moment verbleven, in het bijzijn van de moeder van Bey en een kleine groep vrienden.

Bey en Jay kozen hiervoor om alle negativiteit achter zich te laten en gewoon verder te gaan als koppel. De korte maar zeer romantische ceremonie werd op een privéstrand gehouden, waar de twee nieuwe geloften deden aan elkaar. Daarna ging het kleine gezelschap het vieren met hapjes en drankjes gemaakt door hun privéchef. Dat de tortelduifjes vakantie vierden op de superjacht was bedoeld als tweede huwelijksreis en daar hebben ze vast van genoten.

  • Schermafbeelding 2014-09-17 om 16.02.48
  • Schermafbeelding 2014-09-17 om 16.02.36
  • Schermafbeelding 2014-09-17 om 16.03.14
  • Schermafbeelding 2014-09-17 om 16.03.00

www.beyonce.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties