0

bee photoshop 150Na de vakantie en de laatste optredens voor de On The Run tour van Beyoncé en Jay Z, heeft het stel bewezen dat alle eerdere geruchten over een scheiding absoluut niet waar zijn. De twee lijken zelfs verliefder dan ooit en Queen Bee bracht de meest adorable kiekjes naar buiten van haar gezinnetje.

Naast dat het powerkoppel twee avonden achter elkaar op het podium stond en een waanzinnige show afleverde, hadden ze ook nog even tijd om de tourist uit te hangen in de stad van het licht: Parijs. Samen met hun dochtertje Blue Ivy bezocht het drietal de Notre Dame, wat onwijs leuke foto’s opleverde. Zo is te zien dan Blue duidelijk de muzikale genen van haar ouders bezit terwijl ze achter een piano zit en daarop probeert te spelen onder het toeziend oog van mama Bee. Het gezin deelde samen nog een spiritueel moment terwijl ze met zijn drieën hand-in-hand voor het altaar staan dat belicht werd door tientallen kaarsjes. Met het hoofd gebogen ziet het er naar uit dat ze aan het bidden zijn.

Daarnaast deelde de zangeres nog twee andere kiekjes op haar site die niet in de kathedraal genomen zijn. Op één zie je moeder en dochter samen, terwijl Bey de kleine een kusje geeft. Daarnaast was er veel ophef over een foto waar de voormalig Destiny Child zangers alleen opstaat. Deze zou weer gephotoshopt zijn om haar taille smaller te laten lijken.

Bekijk alle kiekjes van de familie Carter hieronder.

  • bey en blue
  • bey familie
  • blue en bee
  • bee photoshop

(Beeld: Beyonce)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties