0

thumb beyonce en blue 150Als er één celeb is die er van houdt om adorable familiekiekjes met de wereld te delen is het Beyoncé. Zagen we laatst nog de zangeres en haar gezinnetje de tourist uithangen in Parijs, nu deelt Queen Bee nog meer foto’s waar we weer bij weg kunnen smelten.

De familie Carter is ondertussen weer aangekomen in thuisland VS en genieten duidelijk van quality time met zijn drietjes. De kiekjes zijn genomen in de achtertuin van Bee en Jay in Bel Air. Zo is de zangeres samen te zien met haar dochtertje Blue Ivy op een schommel, waar ook nog haar kleine met een vriendinnetje aan het spelen is. Jay Z speelt iets ruiger met zijn kleine meid, terwijl ze elkaar achterna zitten rijdend op twee mini quats. De twee dames zijn beiden gehuld in een bikini, waar Blue nog een adorable wit rokje op draagt.

Naast de backyard plaatjes zien we Blue Ivy ook nog gehuld in een prinsessen outfit, wat het dochtertje van het powerkoppel ook uiteraard is. Beyoncé is nog te zien in dezelfde bikini waar ze al eerder deze week foto’s van postte, alleen dan nu met bloemen in het haar en een zonnebril op. Op alle foto’s is duidelijk te zien dat het gezinnetje veel lol met elkaar heeft en dat ze genieten van elke minuut die ze samen doorbrengen.

Ben je benieuwd naar de nieuwe familiekiekjes van Beyoncé? Bekijk ze dan hieronder.

  • beyonce en blue
  • blue en vriendinnetje
  • blue ivy en jay
  • beyonce
  • blue
  • blue ivy

www.beyonce.com/

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties