0

PHOTO Ben Saunders zoent dame die erg veel op Josh Veldhuizen lijktVorig jaar oktober kwam de geruchtenstroom op gang; Josh Veldhuizen zou een relatie hebben met Ben Saunders. Maar volgens de blondine was er niets gaande tussen haar en de zanger en zijn ze enkel goede vrienden.

Nu lijkt dat verhaal een andere wending te nemen. Gisteravond werd een foto gemaakt in de Melkweg waarop Ben Saunders zoent met een blondine die wel erg veel weg heeft van Josh. Wij vroegen aan Josh of het haar is op de foto en of ze meer kwijt erover wil.

Josh verklaart: “Gister was ik inderdaad bij het concert van Brian McKnight. Mijn hart gaat nog steeds sneller kloppen van zijn muziek! Ik was mede dankzij Brian zijn zangkunsten in een baldadige bui en heb Ben die avond een onschuldig kusje gegeven. Ik ben sinds een tijdje single, maar ik hoef natuurlijk eigenlijk aan niemand verantwoording af te leggen over wie ik een knuffel of kus geef. Suf dat mensen het nodig vinden dit soort privé-foto’s naar de pers te sturen…”

Bekijk de foto van de zoen hier! Vorige week werden ze ook al samen gespot bij de Bjorn Borg show. Bekijk de foto’s daarvan hieronder.

Ben Saunders Josh Veldhuizen 1 Ben Saunders Josh Veldhuizen 2 Ben Saunders Josh Veldhuizen 3

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties