0

oscar 150Terwijl wij aan het slapen waren, heeft Hollywood zich klaargestoomd voor de meest belangrijke avond van het jaar: de Oscar’s. Favorieten Eddy Redmayne en Julianne Moore gingen ervandoor met de Oscar voor beste mannelijke en vrouwelijke hoofdrol en John Legend kreeg de hele zaal aan het huilen met zijn nummer ‘Glory’ voor de film Selma.

Hoewel natuurlijk niet iedereen kan winnen, hebben wij wel een paar jurken gezien die ook best een gouden beeldje voor best gekleed mee naar huis hadden kunnen nemen. Wij vonden Gwyneth Paltrow prachtig in een lichtroze Ralph & Russo jurk en Jennifer Lopez stal de show in Elie Saab. Ook Reese Witherspoon was OM door een ringetje te halen in Tom Ford en Marion Cotillard in haar Christian Dior dress zouden wij het beeldje geven voor meest originele jurk.

Natuurlijk waren er ook jurken die wij iets minder vonden: genomineerde Felicity Jones droeg een jurk van Alexander McQueen die naar ons idee misschien iets te grof was voor haar petite figuur. Van Cate Blanchett hadden wij iets meer verwacht dan haar zwarte ensemble, maar ze was dan ook niet genomineerd dit jaar. En hoewel wij normaal Solange Knowles bejubelen om haar unieke kledingkeuzes hadden wij voor de Oscar’s gehoopt een iets klassiekere look te zien.

Ben je benieuwd naar alle jurken van afgelopen avond? Klik dan hier.

  • oscar 500

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties