0

NORTH westNori is dan pas een jaar oud zijn maar krijgt nu al kasten vol aan kledingstukken opgestuurd. Daarnaast heeft ze ook een eigen styliste en puilt haar garderobe uit met designer kleding en het duurste speelgoed.

Vandaag kreeg baby North speciaal van designer Olivier Rousteing drie Balmain pakjes opgestuurd. Mama Kim was natuurlijk door het dolle heen en postte er een fotootje van op haar instagramaccount. Deze exclusieve pakjes zijn helemaal speciaal op maat gemaakt voor baby North en zal ze dus binnenkort ook écht gaan rocken naast haar papa en mama, die er ongetwijfeld voor zullen zorgen dat de Balmain pakjes vrij van babysnot en slijmsporen blijven.

De kleine van Kim en Kanye heeft het allemaal maar goed voor elkaar en hoeft zich nooit meer druk te maken over haar outfitjes. Daarnaast wilt deze fashion familie er altijd zeker van zijn dat ze in matching looks gezien worden en daar weten de beste designers wel raad mee.

Bekijk de Balmain pakjes hieronder.

  • BP_25184628
  • 10735271_988598984487386_947133467_n
    Kim Kardashian: OMG!!!! Look what @olivier_rousteing sent North! Thank you @BalmainParis for these little custom jackets to match mommy!!!

www.instagram.com/kimkardashian

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties