0

anna wintour 150De meeste mensen zullen Vogue’s hoofdredactrice Anna Wintour beschrijven als streng en angstaanjagend, maar ze heeft ook zeker een andere kant. Deze zien we niet vaak, maar laatst verraste ze ons al met een zachtere kant tijdens de ALS Ice Bucket Challenge en nu weer.

Tijdens de verjaardag van haar stief-kleindochter is er een kiekje van de twee genomen waar we een heel andere Anna Wintour zien dat we gewend zijn. Een lachende versie van haar is te zien met de jarige job op haar schoot. De foto is genomen door de dochter van de hoofdredactrice Bee Shaffer die haar moeder totaal niet intimiderend vindt. “Ze is de meest gulle persoon die je ooit zal ontmoeten”, zegt haar dochter over één van de leiders in modeland.

De kiekjes van Anna met een lach op haar gezicht mogen dan schaars zijn. De foto’s waarop dit wel het geval is, zullen we in ieder geval koesteren. Ook al lijkt het soms niet zo, het is en blijft een mens van vlees en bloed.

Bekijk het lieve kiekje van Anna Wintour samen met haar stief-kleindochter hieronder.

  • anna wintour 500
    Bee Shaffer: "Happy birthday to @adathegreatest - the happiest kid I know. I wish more people put American flag stickers in their hair!"

www.instagram.com/beeshafferk

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties