0

alexander wang anna ewers creditcard jurk 640Het Duitse model Anna Ewers is ontdekt door designer Alexander Wang naar aanleiding van een foto die zij had gepost op haar blog. Door een groots opgezette zoektocht vond Alexander Anna en sindsdien mag de Duitse zich zijn muze noemen. Wat een eer!

Voor de CFDA Awards moest Wang’s favoriete model natuurlijk wel iets speciaals aan. Hij maakte voor Anna’s verschijning op de rode loper dan ook een jurk met daarin 500 verlopen American Express kaarten verwerkt. De creatie is een knipoog naar de jurk die Lizzy Gardiner maakte van diezelfde creditcards die zij droeg om haar Oscar voor beste kostuumontwerpster in ontvangst te nemen. Je bekijkt die jurk hier.

De variant van Alexander Wang is als je het ons vraagt een stuk subtieler en stijlvoller dan die van Lizzy. De minijurk met lange mouwen is geheel goud met een caged effect in de stof. Over het hele kledingstuk zitten studs verspreid die gemaakt zijn van de verlopen creditcards. Bij het sophisticated jurkje draagt Anna de Creeper Boots uit Alexanders huidige collectie.

Wij zijn benieuwd of de customized jurk te betalen is met de 500 creditcards die erin zitten, of dat we nog een paar leningen zouden moeten afsluiten…

Bekijk de jurk hieronder!

  • Anna Ewers credit card jurk
    @annaewers

(Beeld: www.instagram.com/annaewers)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties