0

sylvie 150Sylvie Meis was nog maar net geland van haar L.A. tripje of ze moest alweer naar een ander event. Gelukkig was het deze keer niet werkgerelateerd en mocht Sylvie ook een keer de stoute schoenen aan doen!

Qua kleding dan, want Sylvie Meis is natuurlijk helemaal niet zo’n losbandig typje. Het thema van het verjaardagsfeestje waar de presentatrice was, van haar bestie Andre Borchers welteverstaan, was de jaren ’80 en Sylvie’s look was spot on! Getoupeerd haar, een Madonna jurkje en zware oog make-up, maar natuurlijk wél nog steeds in Sylvie’s eigen glam versie.

Zelfs miss Meis gaat niet naar een verkleedfeest in designerkleding, dus kocht ze haar eighties jurkje gewoon bij Asos.com. Wij vinden het wel leuk om Sylvie zo nu en dan een andere stijl te zien uit te proberen! Helaas is de bewuste jurk niet te vinden in de webshop, maar we hebben wel soortgelijke voor je uitgezocht.

Ben je benieuwd naar Sylvie’s volledige outfit? Kijk dan naar de foto’s hieronder. Klik op jouw favoriete jurkje om te bestellen!

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.nelly.com

(Beeld: www.instagram.com/1misssmeis)

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties