0

Ik zou echt jaloers op mezelf zijn. Qua werk. Niet op de uren, de chaos, de stress en het salaris. Nee joh. Maar op mijn werkplek, die is echt hot-spot-on! Ons kantoor zit op de Herengracht in de 9 Straatjes. Dat moet ook wel als webshop voor dit allerleukste winkelgebied. Wij kunnen gelukkig niet handig en goedkoop ergens op een suicidiaal industrieterrein zitten, want de meisjes halen elke dag pakketjes op uit de verschillende boutiques in de omliggende winkelstraten, waar wij met 9straatjesonline, als het ware een digitaal dak boven hebben geplaatst.

"Een paar van deze Out Of Office Hotspots wil ik graag aan je laten zien. En meteen een bijpassende look. Ofcourse"

Ik zit dus klem tussen de mooiste plekjes voor ontbijt, lunch, borrel, koffie, dinner & cocktails. Een paar van deze Out Of Office Hotspots wil ik graag aan je laten zien. En meteen een bijpassende look. Ofcourse. Want ik stem m’n outfit altijd een beetje af op de persoon met wie ik heb afgesproken, the occasion, maar zeker ook de locatie. Vandaar deze O.O.O. OUTFITS.

Juicy Boost @ The Cold Pressed Juicery
De most cute corner aan de overkant is mijn overleefgeheim, thuis was iedereen ziek, maar mij kregen ze niet (knock - ik klop 'm nu meteen af), ik ben ervan overtuigd dat dit komt door de gembershots en juices van de The Cold Pressed Juicery buren. Ik kom er veel te vaak als ik naar mijn afschriften kijk. Maar al het goede komt hier samen. Dus als je in de buurt bent. Wip langs voor een juicy boost. Mijn favorieten zijn THE IRON MAN en THE SH*T, Adres: Herengracht 245.Outfit
@ The Cold Pressed Juicery
What to wear? Een groene jurk. Nee, er is natuurlijk geen dresscode voor deze healthy hotspot, dus gewoon your daily look... casual, jeans, relaxed. Met mooi geblokt blouse-je van Leon & Harper. En Roos in een heerlijke dungaree. Shoppen doe je hier.


Friday Drinks @ The Hoxton
Op vrijdag rollen we zo de Hoxton in, dit waanzinnig gave hotel met de leukste borrelplek ever is een loerende verleiding voor de hele dag. Laatst hier ook heel erg gezellig met Annic geluncht. Je kijkt je ogen uit, niet alleen het interieur is heel inspirerend en cool gedaan, ook de mensen zijn leuk om te bekijken, van hippe toeristen tot aan local creatieven. Jong en ouder. Ik val dan wel onder ‘ouder’ helaas…. Toevallig zijn het onze buren, maar anders was ik hier zeker een blokje of 8 voor omgefietst! Tip: bestel hier de Soho Mule met heerlijke verse gember in een koperen mokje. Heerlijk. Maar wijn doet het ook altijd goed. Cheers! Adres Herengracht 255.


Outfit @ The Hoxton
Voor een Friday night wil je VEEL: chique, tikje feestelijk, maar niet too muchhhh en stiekem ook sexy en cool in de combi. Pfff... Hoe dan? Wij doen hier ons best. Ik ben fan van de achterkant van dit mooie zilveren topje van Rabens. Shiny en chique voor de (zomerse) feestfactor, cool door het materiaal en het model. Roos heeft een zwart pak aan van Storm en Marie met een gele rand die als apart laagje onder de top uitsteekt. Minimalistic chic. Get the looks!


Fabulous Lunch Date @ Jansz
De andere buur op de hoek is het net totaal verbouwde befaamde Pulitzer Hotel, dat onlangs de deuren opende van Jansz, een prachtig restaurant met gestoord goed eten, het mooiste uitzicht en een oogstrelend interieur. Authentiek met een vleugje internationale allure. De perfecte plek voor een mooie lunch of diner. Service is uitmuntend (Uitmuntend? Huh? Dat woord heb ik nog nooit gebruikt, haha). Mijn favorites zijn kingcrab met truffel op toast. Bubbles erbij. En de cheesecake is the happiest end ever. Adres Reestraat 8.Outfit @ Jansz
Maar voor zo’n mooie plek gaan we wel een beetje op chique. Dus een mooie silk jumpsuit van Astrid Elisee en een kittig pak met cactussen van Amator. Bijzonder genoeg voor feestjes, maar allebei ook best stoer for a cool day job Shop the suits.


Sunday Brunch @ BlueSpoon
De frustrerend lekkere en most popular Zondagse brunch in het Andaz Hotel is echt een aanrader. Het gaat in de mega grote open keuken van hun Blue Spoon restaurant helemaal los met culinaire hoogstandjes, van mega gezonde quinoa salades, via een green-egg-gegrilde steak of dorade tot aan superstoute brownies en carrotcakes toe! Hier komt aan elke week een feestelijk einde. Adres: Prinsengracht 587.Outfit @ BlueSpoon
Het is wel een wel een bijzondere aangelegenheid en het spectaculaire interior design van Marcel Wanders vraagt om een leuk jurkje. Want wanneer doe je anders nou gewoon een jurkje aan op zondag?

Ik heb dus elke dag een buurtfeest, dat snap je. Er zijn nog veel meer leuke plekjes. HOTSPOTSTRESS ja. Aanstaande vrijdag duik ik met m'n vriendinnen The Hoxton in! Geen idee wat ik aan doe, weet wel zeker dat het te gezellig wordt!

happy weekend
Happy weekend

Tekst en beeld: Valerie van der Meer

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties