0

Onze winkel: 'OU. Boutique by Val + Rose', in de 9 Straatjes van Amsterdam, bestaat al bijna één jaar en we wanted more of this. Na diepgaand wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd in de kroeg, bleek dat alle leuke hippe chicks uit Amsterdam (wegens aanhangselvorming van man en kinderen) meer ruimte nodig hebben en naar Haarlem verhuizen. 

"Een winkel openen hebben we al eens eerder gedaan, dus dat wordt nu echt HEEL simpel"

Het heeft het charmante sfeervolle van Amsterdam, de leukste terrasjes en restaurantjes, is fijn voor kinderen, je valt minder vaak over hoopjes stonede toeristen en het is natuurlijk vlakbij Mamamsterdam dus dat durven we wel...

"Holy shizzlelini wat een bevalling van een sterrenkijkende vijfling die er in week 42 werd uitgevacuumpompt via een andere kanaal dan de bedoeling was. Zonder verdoving."

"Een winkel openen hebben we al eens eerder gedaan, dus dat wordt nu echt HEEL simpel," zei Roos. Gewoon beetje leuke zelfde sfeer en zelfde interieurdingen als in OU. Amsterdam was het idee. Lekker handig. Haha. Dan zijn we samen bijna 80 en vergissen we ons nog steeds ZÓ erg in de grootheid der Arbeit. Holy shizzlelini wat een bevalling van een sterrenkijkende vijfling die er in week 42 werd uitgevacuumpompt via een andere kanaal dan de bedoeling was. Zonder verdoving. Waarom werd een likje verf hier en wat rekjes daar een complete metamorfose?

Hel
De verbouwing. Niet zonder slag of stoot...

Ik denk omdat je een ruimte echt eigen wil maken. Omdat je de perfecte sfeer wilt creëren, zodat het productaanbod goed tot zijn recht komt. We hebben meer dan 25 prachtige boutique fashion brands die we van over de hele wereld bij elkaar sprokkelen volgens onze eigen stijl. Dat mag of moet wel in een passende omgeving gepresenteerd worden. En vooral omdat je - onder het mom van - 'we zijn toch al bezig de tent tot aan de tochtkieren van de steeg te strippen', je constant denkt dat je dan ook nog wel even de wc kan verplaatsen, dat oude raam wilt behouden (ook al moet het plafond dan weer opnieuw gestuct worden) en waarom zo’n groot voorraadhok? Dat is zonde, hoppa trekken we erbij. En, oh ja nu de boel toch nog open ligt: HOE COOL als we ook een in-store cold-pressed-juicebar zouden krijgen…. ?? Ook al bleek er voor in de winkel geen wateraansluiting te zitten... Ja, kom op man, we zijn toch al bezig. Dus trek dat water maar even door vanuit achterin de winkel. Ik bedoel een leiding van 26 meter kan er dan ook nog wel bij, toch? Ik zie die loodgieter nog kijken 'slash' out gaan.

"HOE COOL als we ook een in-store cold-pressed-juicebar zouden krijgen…. ??"

OU. la la we love it
OU. la la feelgood space

Anyway, long and messy story short and clean: we hebben al onze wensen lekker doorgezet. En die vijfling is echt een plaatje geworden met veel heerlijk OU. dna, maar goed dat zeggen alle ouders over hun eigen kindje. We zijn natuurlijk fashionminded maar van lifestyle en décor pieces worden we ook warm. In OU. Haarlem hebben we veel meer ruimte om interieurstukken een plekje te geven zoals de stoelen waar je niet op gaat zitten - zo mooi zijn ze - van Momiq, een mix van lampen van Ebb & Flow en vintage finds zoals messing flamingo's en retro trolleys. Een andere home pimper is de prachtige marmer designcollectie van het Deense Nordsjerne. Te veel om op te noemen. En dan hebben we het nog niet eens over de hangers met wardrobe worthy kleertjes.


We hebben de healthy handen ineeningeslagen met de door ons al jaren bejubelde Juicebrothers. Zij maken natuurlijk übergezonde maar dus ook nog eens ECHT lekkere organic cold pressed juices, smoothies, award winning acai bowls en raw healthy snacks. Denk aan hun knalroze ‘cheesecake’ die 100% veganhealthfreakproof is! Roos en ik zijn verslaafd. Al jaren. Het is onze game changer die wij iedereen aanraden. We starten de dag met een pikant interessant ‘aanknopje’ dat Gold Rush heet. We doen een moord voor een Matcha Moringa break met cashew melk en allerlei geheimpjes waaronder Maca. We bestrijden vochtverlies na een leuke avond met Coconut Cloud en boosten onze work work work praktijken met Forces of Nature en killer gingershots. Iedereen die denkt hoe houden die twee gekjes het vol. Here you go.

Juice
Our instore juicer by the Juicebrothers!

Inmiddels zijn de nieuwe deuren open op de gezellige kleurrijke Kruisstraat nr 40. Roos en ik zouden eigenlijk allebei het liefst ontslag nemen en daar fulltime - feelgood gaan staan. Zo’n fijne plek is het geworden. Gelukkig hebben we Haarlemse Heldinnen met OU. dna gevonden met wie we de toko kunnen runnen. En zelf vliegen we af en aan. Ik zou zeggen pop by, style and juice your heart out at OU. en de rest van al het leuks dat Haarlem te bieden heeft. Voor de mensen die de luxe hebben om er en dagje van te maken: Aanrader! De nieuwe collecties stromen binnen en we love it, X!

overview
Please pop by for a dress or a juice!

Adres OU. 
Kruisstraat 40 Haarlem 
www.ou-amsterdam.com

Tekst en beeld: Valerie van der Meer

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties