0

bdaybashILFN avaHiep Hiep Hoera! Kort geleden mocht founder & director Annic van Wonderen vijf kaarsjes van de I Love Fashion News taart uitblazen. Naast taart hoort bij een verjaardag natuurlijk ook een feestje en dat hoef je Annic geen twee keer te zeggen!

Speciaal voor het vijf jarige bestaan van I Love Fashion News opent ILFN een eigen shop in shop in de Fashion Factory Outlet in Den Haag! De ILFN shop ligt vol met musthaves, speciaal door Annic geselecteerd en ingekocht. Bij dit speciale event wil jij aanwezig zijn!

Waarom? In de ILFN shop kun je naar hartelust de leukste musthaves shoppen én krijg je persoonlijk advies van Annic en Fred van Leer praat je bij over de laatste trends. Jawel, ook de bekende stylist zal in de shop in shop aanwezig zijn. Fred van Leer en Annic zullen namelijk samen officieel de winkel openen.

Best dressed! Annic en Fred kiezen tijdens de opening de best dressed. Kom daarom in je meest fashionable outfit en impress Annic en Fred! De fashionista met de leukste look wint shoptegoed van 150 euro!

Wanneer? Zondag 25 mei

Hoe laat? Vanaf 12.00 uur ben je van harte welkom, maar de officiële opening begint om 13.00 uur. Wees op tijd, want de eerste 100 meiden die aanwezig zijn krijgen een goodiebag!

Waar? Fashion Factory Outlet Den Haag
Anna van Buerenplein 40b
2595DA Den Haag

Iedereen is welkom in de Fashion Factory Outlet in Den Haag, maar we horen graag of je erbij aanwezig bent. Stuur daarom even een mailtje naar [email protected]!

  • bdaybashILFN

www.fashionfactoryoutlet.nl

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties