0

BP_25067339Jennifer Garner is één van die stijlvolle Hollywood moeders die er na slapeloze nachten zonder make-up er nog steeds stralend uit kan zien. De vrouw van Ben Afleck is altijd moeiteloos stylish, is de moeder van drie kids en heeft ook nog eens een behoorlijk CV in de movie biz weten op te bouwen.

Gelukkig is Jennifer Garner ook maar gewoon een mens en ongelukjes gebeuren. De actrice verscheen op de rode loper van haar nieuwe film Alexander And The Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day in een fantastische Valentino jurk. Jennifer combineerde haar little black dress met een paar Jimmy Choo’s en een Oscar de la Renta clutch.

Maar, ze combineerde haar LBD niet alleen met goedgekozen accessoires. Ook over haar ondergoed was nagedacht. Was er ook maar zo goed nagedacht over de split van de jurk. Die zat namelijk aan de voorkant en terwijl ze met haar collega babbelde bleef haar clutch aan de split hangen waardoor de hele wereld een kijkje kreeg op haar corrigerende Spanx onderbroek. Oops!

Gelukkig had de actrice ondergoed aan en kon Jennifer er zelf ook om lachen. Klik hier om de foto’s te bekijken.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties