0

FKA Twigs 150Elk jaar bestormen nieuwe talenten het filmdoek, het wereld wijde web of de fashion scene en weten merken de harten van modemeisjes te veroveren. De oude garde maakt plaats voor nieuwe toppers in de industrie en in One to watch laten we jou kennis maken met diegene of het gene waar jij dit jaar een oogje voor in het zuil moet houden.

Deze week niemand minder dan FKA Twigs. Tot nu toe voornamelijk bekend als het meisje dat Robert Pattinson over zijn ex K-stew liet komen, maar langzamerhand is zij ook een naam voor zichzelf aan het maken. FKA Twigs is een voormalig achtergrond danseres voor onder andere Kylie Minogue, maar is sinds een aantal jaar bezig met het bouwen van haar eigen muziekcarrière.

Deze week heeft ze een nieuwe clip gelanceerd die ze ook nog eens heeft geregisseerd: Pendulum van het album LP1. Hangend aan haar eigen lokken bevrijd ze zich en begint te dansen. Als singer-songwriter, producer en regisseuse is ze geheel een selfmade artiest. Bovendien is ze met haar originele looks de nieuwe it-girl van modeland. FKA Twigs is dus zeker eentje om te onthouden en niet alleen meer om haar bekende vriend.

Bekijk een paar van FKA Twigs’s kiekjes hieronder en vergeet haar niet te volgen op instagram @fkatwigs.

  • FKA Twigs 500
  • FKA Twigs 500.2
  • FKA Twigs 500.5
  • FKA Twigs 500.3
  • FKA Twigs 500.6

www.instagram.com/fkatwigs

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties