0

150We zijn nu onderhand al wel aardig gewend aan het feit dat het buiten vroeg donker wordt. Als we veel op het kantoor of thuis achter onze laptopjes zitten dan is het natuurlijk erg fijn als we mooie gezellige lampen aan kunnen doen als het begint te schemeren.

Wij hebben daarom een aantal prachtige lampen voor je op een rijtje gezet, zodat je genoeg inspiratie kunt opdoen. Kantoorverlichting hoeft helemaal niet saai en traditioneel te zijn, want tegenwoordig zijn er heel veel prachtige lampen met te gekke ontwerpen op de markt verkrijgbaar.

Als je nog helemaal in de kerstsferen zit, dan kun je natuurlijk ook met je kerstverlichting leuke versieringen maken op de werkplek. Fashionista’s weten wel wat ze mooi vinden en een kantoor moet er tot in de puntjes perfect uitzien. Licht is daarnaast essentieel voor een goede werksfeer en mooie designerlampen kunnen daarbij helpen.

Bekijk de inspiratiebeelden hieronder. Zin om te shoppen? Klik dan op de shop tips die we voor je op een rijtje hebben gezet om te bestellen.

(Beeld: www.pinterest.com )

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties