0

OFF ON dutyModellen en celebrities weten zowel op de rode loper als daarbuiten hoe ze hun beste beentje voor moeten zetten. Hun off duty looks zijn doorgaans net zo jaloersmakend als hun red carpet outfits en ook zonder stylist of make-up team paraat zijn deze sterren om door een ringetje te halen.

Alessandra Ambrosio heeft een killer body om jaloers op te zijn. De Victoria’s Secret Angel is vaak in de sportschool te vinden en ook op haar yogamatje brengt de Braziliaanse beauty menig uur door. Geen wonder dat Alessandra, wanneer ze daar de kans voor krijgt, graag laat zien wat ze in huis heeft. Op de rode loper haalt de Angel graag alles uit de kast, maar ook daarbuiten zijn haar outfitjes het kopiëren waard.

Alessandra wordt regelmatig in de straten van Los Angeles gespot met haar kids, haar casual outfitjes zijn altijd on point en ook nu weet de beauty met haar Hunter boots een fijne look neer te zetten op een regenachtige dag.

Bekijk de off duty en on duty looks van Alessandra hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.sarenza.nl

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties