0

OLIVIAModellen en celebrities weten zowel op de rode loper als daarbuiten hoe ze hun beste beentje voor moeten zetten. Hun off duty looks zijn doorgaans net zo jaloersmakend als hun red carpet outfits ook zonder stylist en make-up team paraat zijn deze sterren om door een ringetje te halen.

Een dame die absoluut geen hulp nodig heeft van een stylist is Olivia Palermo. De it-girl weet precies hoe zij keer op keer een ultieme fashion look moet samen stellen, zowel op de rode loper als daarbuiten. In het koude New York of in het zonnige Miami, de voormalig The City ster ziet er altijd fantastisch uit.

Geen red carpet van een modefeestje is compleet zonder dat Olivia daar haar optreden heeft gemaakt en daarom kon zij ook niet ontbreken bij de British Fashion Awards. Voor de gelegenheid koos de it-girl voor een prachtige limekleurige maxi skirt met daarboven een zwart shirt. Als Palermo niet aan het werk is, kiest ze graag voor een eenvoudige outfit die alsnog op en top glamorous is. Voor haar off duty look trok zij een ripped jeans aan met daarboven een wit overhemd.

Bekijk beide looks hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties