0

Hi there sweeties, it's me again! We zijn alweer een maand verder sinds ik jullie mijn laatste oktober-updates gaf en dat vraagt om een nieuwe blog. Heb ik de opwaartse spiraal van oktober kunnen vasthouden in november?

Niet helemaal, whoops! November stond volledig in het teken van het vieren van de 1-year Foodie-ness anniversary en dat was echt gekkenhuis. Nu ben ik enigszins gewend aan weinig slaap en 5 kwartier in een uur te proppen, echter deed de november-maand daar nog even een schepje bovenop. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik niet de maximale aandacht aan mijn sporten, voeding, bakken en blogjes typen voor www.foodie-ness.com heb kunnen besteden. MAAR! Je hoort mij niet piepen, want er stonden een heleboel leuke dingen tegenover.

Om te beginnen heb ik in November de Zalando People's Choice blogger award 2015 gewonnen. Wauwie! Dat was wel de allerrrrr-mooiste beloning en bekroning op mijn werk van het afgelopen jaar aan de Foodie-ness blog. Het is ongelofelijk hoe snel de tijd is gegaan (dit is natuurlijk meestal het geval als je iets leuk, heel leuk, vindt!) en deze award heeft me nog meer motivatie gegeven om mij in te zetten voor jullie healthy & happy lifestyles!

[image5]
Winner of the Zalando People's Choice Award 2015


De hele maand November heb ik elke week een leuke giveaway georganiseerd, want wie jarig is trakteert! Toch?! :-) Daarom heb ik ook een speciale blog serie geschreven, genaamd "Weight-loss: my personal lessons learned". Hierin ben ik met de billen bloot gegaan en heb ik over mijn persoonlijke valkuilen tijdens het afvallen verteld. Ook heb ik hier verschillende before en after foto's aan toegevoegd, omdat ik hoop dat dit jullie helpt om ook obstakels te overwinnen en doelen te realiseren. Ik vond het best een beetje spannend, maar alle lieve reacties en jullie begrip hebben me kracht gegeven! Dank daarvoor! Samen staan we sterker girls :-)


[image3]
Carolina's before vs after foto's: -13kg

Om deze feestelijke maand in stijl af te sluiten heb ik voor het eerste een "MEET & EAT" georganiseerd. Ik was stiekem heel zenuwachtig of er wel iemand op zou reageren, maar jeetje-mie-neetje wat hebben jullie mij overspoeld met leuke berichtjes en aanmeldingen. Daarom ga ik in het nieuwe jaar 2016 iets heel leuks organiseren om jullie door het hele land te kunnen ontmoeten! Who likes?!

[image 1]
Foodie-ness MEET & EAT @ Yoghurt Barn


Al deze leuke activiteiten hebben ervoor gezorgd dat ik niet elke week 5 keer in de sportschool (of het park) heb kunnen staan om te zweten, maar het is me wel gelukt om wekelijks 3-4 keer te gaan. Voor mijzelf is dit geen top score, maar het is wel een vorm van regelmaat en dit is belangrijk voor het lichaam. Ook hebben alle blogger events en uitjes in de avonduren ervoor gezorgd dat ik telkens laat in bed lag en dit begon ik in week 3 van november wel te voelen. En te zien onder de oogjes, ha ha! Rust is ontzettend belangrijk voor het herstel van je lichaam en geest, en dus je gezondheid.

Als ik lange dagen maak - omdat ik in de avonden laat thuis kom - eet ik iets meer omdat ik langer wakker ben. Gelukkig heb ik dan altijd alle ingrediënten in huis staan om mijn favoriete late-night snack te maken. Met dit receptje hoef je je niet schuldig te voelen om na het avond eten nog te eten en ook draagt het bij aan het herstel van je spieren gedurende de nacht.

High-protein Cookies & Cream shake
- 200 gr. magere kwark (0% vet)
- 300 ml water
- 1/2 schepje caseïne: zelf vind ik de smaak Cookie dough & Cream heerlijk!
- 20 gr. crumbled walnoten of 1/4 avocado
[image2]
Yummy late night snackin'!


Ik denk dat ik deze midnight shake voor de rest van het jaar blijf maken, want afgelopen week hebben mijn hubby and me ook nog de sleutel gekregen van ons nieuwe huisje in Amsterdam. Oh oh! Dit betekent klussen en de sportschool dumbels in ruilen voor verhuisdozen? Ik blijf dus nog even in deze rollercoaster zitten, maar weet zeker dat de juiste voeding ervoor zorgt dat ik elke dag full power ben om te knallen!

Trouwens! Gingen we van de week voor het eerst naar ons nieuwe huisje kijken.. zie je deze abri foto opeens om de hoek van je huis staan! Woohoooo, ik kon mijn ogen niet geloven! Ben ik dit? ECHT? Awesome! Dat ik dit mag mee maken. Heb jij mij toevallig ook gespot bij jou in de straat, want ik stond alleen al op 250 plekken in Adam?!

[image4]
Who's that girl!?


Geniet van de laatste maand van 2015 en over 4 weken vertel ik jullie hoe ik als "healthy freak" de kerstdagen door ben gekomen!

Liefs,
Carolina van Foodie-ness

Tekst: Carolina van Dorenmalen

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties