0

Nikkie 250x250De carrière van Nikkie Plessen begon ooit als actrice. Na VJ te zijn geweest bij TMF en verschillende presentatieklussen was Nikkie toe aan een nieuwe uitdaging. Ze zette haar liefde voor kleding om in een heuse kledinglijn genaamd NIKKIE by Nikkie Plessen. Elke vrijdag kun je hier exclusief haar photo diary bekijken.

Poeh, wat een hectische, drukke maar leuke week was het! Deze week stond er één thema centraal: PARTY! Het begon afgelopen zondag toen we de campagnebeelden van de nieuwe PARTY collectie schoten. The Harbour Club leende zich als perfecte locatie voor de shoot. Ik ben heel erg trots op het eindresultaat. Vanaf a.s. woensdag zullen de PARTY dresses in alle winkels liggen.

Verder bezocht ik het grootste ‘music event’ van het jaar: The MTV EMA. Het was een geweldige avond met een te coole afterPARTY! Hoewel ik maandag echt even bij moest komen van het weekend, stond ‘s avonds PARTY nummer drie op de planning: de Beau Monde Awards! Het was een gezellige avond in het mooie Amstel Hotel.

Tot slot was het woensdag tijd voor het laatste feestje… We hebben weer een mijlpaal bereikt: NIKKIE goes Scandinavia…  Contract getekend met een van de grootste agentschappen! Vanaf januari liggen we in de showroom in Oslo naast Guess en Liu Jo. Hoe cool!

Vanavond heb ik nog een waanzinnig diner met prinses Aimée, Jan Taminiau en de directie van Louis Vuitton Paris. To be continued… En vanaf morgen ga ik genieten van een rustig weekendje! ;) Enjoy yours!

Yay! It's a wrap. De PARTY campagnebeelden zijn geschoten. A.s. woensdag liggen de PARTY dresses in alle winkels..

Yay! It’s a wrap. De PARTY campagnebeelden zijn geschoten. Aanstaande woensdag liggen de PARTY dresses in alle winkels…

Zondagmiddag hielp ik gezellig even wat lieve klanten in de NIKKIE Brand Store. Kom jij binnenkort ook gezellig een kijkje nemen @ Cornelis Schuytstraat 39 in Amsterdam? (Tram 2 vanaf A'dam Centraal)

Zondagmiddag hielp ik gezellig even wat lieve klanten in de NIKKIE Brand Store. Kom jij binnenkort ook gezellig een kijkje nemen @ Cornelis Schuytstraat 39 in Amsterdam? (Tram 2 vanaf Amsterdam Centraal)

Aan het einde van de middag even in de make-up..

Aan het einde van de middag even in de make-up want ‘s avonds was het tijd voor de MTV EMA in Amsterdam! Ja ja, dat gaat natuurlijk niet vanzelf.

MTV EMA 2013 rocks!

MTV EMA 2013 rocks!

Selfie

Selfie

Maandagavond gingen de NIKKIE meiden en ik naar de Beau Monde Awards. We zijn er helemaal klaar voor

Maandagavond gingen de NIKKIE meiden en ik naar de Beau Monde Awards. We zijn er helemaal klaar voor!

Nog een laatste groepsfoto van deze knappe meiden

Nog een laatste groepsfoto van deze knappe meiden.

Ready to go! Op weg naar het Amstel Hotel!

Ready to go! Op weg naar het Amstel Hotel!

Just arrived! Voor ik naar binnen ga nog even een persmomentje

Just arrived! Voor ik naar binnen ga nog even een persmomentje.

Party met de NIKKIE meiden. Proost!

Party met de NIKKIE meiden. Proost!

Het feestje kan beginnen!

Het feestje kan beginnen!

Aan het einde van de avond gaan de hakken lekker uit. #lol #Monique #Quinty

Aan het einde van de avond gaan de hakken lekker uit. #lol #Monique #Quinty

Another nice party picture

Another nice party picture.

Maar naast alle feestjes is dit toch wel het belangrijkste -  mijn lieve meisje heeft mooi een grote zak met snoepjes bij elkaar gezongen. #sintmaarten #truelove

Maar naast alle feestjes is dit toch wel het belangrijkste – mijn lieve meisje heeft mooi een grote zak met snoepjes bij elkaar gezongen. #sintmaarten #truelove

Van mijn lieve vriend Alain (Louis Vuitton) kreeg ik deze nieuwste LV items toegestuurd. #coat #dress #clutch To be continued…

Van mijn lieve vriend Alain (Louis Vuitton) kreeg ik deze nieuwste LV items toegestuurd. #coat #dress #clutch To be continued…

Yay! NIKKIE goes Scandinavia…Contract getekend met een van de grootste importeurs uit Noorwegen. Weer een mijlpaal!  Vanaf januari liggen we in de showroom in Oslo naast Guess en Liu Jo

Yay! NIKKIE goes Scandinavia… Contract getekend met een van de grootste importeurs uit Noorwegen. Weer een mijlpaal! Vanaf januari liggen we in de showroom in Oslo naast Guess en Liu Jo.

En er was nog een reden voor een feestje! NIKKIE's Annemieke was jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden..

En er was nog een reden voor een feestje! NIKKIE’s Annemieke was jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden…

…met een lekker taartje van patisserie Kuyt

…met een lekker taartje van patisserie Kuyt

Ben je weer benieuwd naar mijn modeweek? Check dan www.grazia.nl voor mijn fashion blog.

Love this outfit!

Tot volgende week,

xx Nikkie

Volg Nikkie ook op Twitter en Instagram!

www.nikkie.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties