0

NEWSFLASH: Lauren Conrad's stijl in een boekje!Amsterdam – Lauren is goed bezig! Haar eerste boek, LA Candy belandde op nummer 1 in de bestsellerslijst van the New York Times! En ook haar tweede roman genaamd Sweet Little Lies, die op 2 februari 2010 in de winkels zal liggen, beloofd een succes te worden!

Kennelijk vond Miss Conrad dat ze nog wel een boekje open kon doen, zo kondigde ze onlangs aan ook een eigen style guide onder de naam Lauren Conrad’s Style uit te brengen.

In een persbericht verteld zij ‘Ik ben echt blij dat ik een style guide mag uitbrengen, ik wil hier mee uitdragen dat mode echt heel leuk kan zijn en dat hetgeen wat je draagt een afspiegeling is van wie je bent. Wanneer jouw kleding je een goed gevoel geeft, uit zich dat in alles wat je doet. Deze styleguide zal iedereen er fabulous doen uitzien, dit dankzij eenvoudige en praktische tips´

Wij vinden dat Lauren er in ieder geval altijd superfashionable uitziet en kunnen dan ook niet wachten totdat Laurens Conrad´s Style in de winkels ligt!

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties