0

Yfke SturmIn de modewereld gebeuren vooral veel leuke en vrolijke dingen, maar af en toe wordt ze ook geschokt door verschrikkelijke gebeurtenissen. Zo ook vandaag, na een bericht van de Italiaanse media dat Nederlands bekendste topmodel Yfke Sturm zwaargewond is geraakt.

Het topmodel raakte zwaargewond bij een ongeluk, nadat ze werd overvaren door een surf jet, een gemotoriseerd surfboard. Afgelopen juli werd Yfke nog moeder van de kleine Alexander.

Yfke Sturm is één van onze bekendste modellen. Ze heeft campagnes gedaan voor onder andere Calvin Klein, Chanel en Ralph Lauren en modeshows gelopen voor onder andere Victoria’s Secret en Versace. Natuurlijk was ze ook de presentatrice van Hollands Next Top Model.

Collega’s en vrienden reageerden geschokt op dit verschrikkelijke nieuws. Zo schrijft collega Kim Feenstra: ,,Lieve mooie Yfke, wij zijn erg geschokt van het trieste nieuws. Wij wensen jou en je familie heel veel sterkte toe. De kracht die je altijd en overal uitstraalt MOET haar werk doen. We denken aan jou! Veel liefs namens je collega’s, Daphne Deckers en VD models.”

Vriendin Quinty Trustfull vertelde een kaarsje voor Yfke aan te steken. “Je bent zo’n sterke mooie en lieve vrouw, knokken schat. Love u. Sterkte voor de familie.” Ook Chantal Bles deelde een foto op Instagram met het onderschrift: “Mijn gedachten zijn bij jou en jouw familie. #keepfighting, #keepstrong lieve Yfke.”

Wij wensen Yfkes familie veel sterkte in deze moeilijke tijd.

  • Yfke Sturm

(Tekst: Birgit Roobol)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties