0

Wat een bijzondere collectie zeg, van de nieuwste H&M kinderlijn All for Children gaat 25% van de verkoopprijs naar Unicef! En daar is Unicefs ambassadeur Renate Verbaan natuurlijk ontzettend blij mee.

“Ik ben er trots op dat H&M Unicef steunt, zodat kinderen overal ter wereld naar school kunnen en dus uiteindelijk zelf kunnen lezen,” vertelde Renate gisteren bij de lancering van deze speciale collectie.

Het thema van de All for Children-collectie is magie en bestaat uit kleding voor jongens en meisjes met een hoog fashiongehalte, aangevuld door vrolijke verkleed-items zoals tovenaarshoeden en grappige mutsen van ijsberen en flamingo’s. Ook bevat de collectie een speciaal All for Children-prentenboek.

All for Children is onderdeel van een samenwerking tussen H&M en Unicef met als doel het bevorderen van onderwijs en het verbeteren van de gezondheid van kinderen in landen waar H&M actief is. H&M doneert 25% van de verkoopprijs van deze collectie aan het All for Children-project van Unicef in Bangladesh. De kindercollectie is vanaf 18 oktober verkrijgbaar in 12 H&M-winkels in Nederland en online.

Renate Verbaan leest voor tijdens de lancering van All for Children

www.hm.com

(Tekst: Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties