0

Doutzen KroesAmsterdam – Onze Doutzen Kroes is begonnen als columniste bij het maandblad Marie Claire. Met ingang van het november nummer zal zij maandelijks schrijven over haar ervaringen als wereldwijd topmodel. Hoewel zij de meeste tijd in haar appartement in New York doorbrengt, vergeet ze haar roots niet en blijft ze ook in haar wereld vol glitter en glamour toch altijd nog die leuke nuchtere Friese meid Zo schrijft ze in haar eerste column over het vreemde verschijnsel roem, over de verbazing van haar ouders als ze zien hoe hun beroemde dochter wordt belaagd door de pers in New York. En over haar ontmoeting daar met Prins Willem Alexander en Prinses Máxima.

Maar ze verteld ook dat er zeker een keerzijde aan die roem zit: “Ik moet er altijd op letten hoe ik me gedraag. Ik heb een imago van puur, oprecht en familie, anders dan bijvoorbeeld een Kate Moss die een wat ruiger party-imago heeft. Als ik een keer op Koninginnedag op een boot gek aan het dansen ben en zo gefotografeerd word, komt dat imago in gevaar.” En zelfs als ze niets doet, wordt er nog over haar geschreven. “Laatst las ik op iemands FaceBook dat ik bij de opening van een winkel op de tafel had staan dansen. Er was niet eens muziek!”

Doutzen vindt het wel echt super dat ze voor Marie Claire mag schrijven, zo zegt ze “Ik vind het een geweldige eer dat ik een column voor Marie Claire mag gaan schrijven,”. “Het is wel spannend, zo’n intiem kijkje in mijn leven. Maar tegelijkertijd is het leuk zo’n document van mijn belevenissen op te tekenen en dat met iedereen te delen.”

En dat vinden wij ook! We kunnen bijna niet wachten totdat het novembernummer van Marie Claire ligt vanaf 15 oktober in de winkel ligt! Kijk voor meer Marie Claire op www.marieclaire.nl

(Juliet Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties